Ekosistem naprav Galaxy - od njega pričakujte le najboljše

Z vsako novo generacijo naprav uporabniki pričakujejo nove napredne funkcije, ki jim bodo pomagale na vsakem koraku. Te naj bi omogočale lažje opravljanje delovnih nalog, bolj učinkovito vadbo, boljši spanec, neskončen vir zabave in najboljše kar trenutno ponuja tehnologija.

Ekosistem naprav Galaxy - od njega pričakujte le najboljše (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
24. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Podjetje Samsung je nedavno predstavilo najnovejšo Galaxy Z serijo pametnih telefonov in ni razočaralo. Ponudilo je dva izjemna modela, ki s seboj prinašata edinstveno zložljivo zasnovo, močnejši mehanizem za zlaganje, nove možnosti kamere in številne druge novosti.

Galaxy Z Flip4 – kompakten in poln presenečenj

Personalizacija naprav je postala glavna »zvezda« v svetu IT naprav in pametni telefon Galaxy Z Flip4 je naredil velik korak naprej prav na tem področju. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn.

Naprava je opremljena je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov.

Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki ponuja tudi z revolucionarno funkcijo FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3.700 mAh s podporo za super hitro polnjenje, tako da lahko napravo napolniš do 50 odstotkov v samo 30 minutah, kar zagotavlja brezskrbno uporabo.

Galaxy Z Fold4 – še nikdar zmogljivejša večopravilna zver

Za uporabnike, ki imajo radi večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. Naprava, znana tudi kot večopravilna zver, še naprej sledi zapuščini svojega predhodnika. To je zložljivi pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimetrskim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar bo prikazana vsebina še bolj impresivna.

Rezultat teh tehnoloških specifikacij so: izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Vključuje tudi podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window z boljšimi gibi vlečenja in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Kamere na Galaxy Z Fold4 so prav tako dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie.

Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji. Vse za osupljive posnetke pri šibki svetlobi.

Galaxy Watch5 in Galaxy Buds2 Pro – napravi, ki odlično dopolnita pametni telefon

Čeprav sta pametna telefona Galaxy Z Flip4 in Z Fold4 na prestolu novega ekosistema Samsung Galaxy, je novost tudi serija pametnih ur Galaxy Watch5 in brezžičnih slušalk Galaxy Buds2 Pro. Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov.

Oba modela vključujeta izboljšan senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja s tremi senzorji in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in opravlja analizo bioelektrične impedance. Poleg tega popestri vse fizične aktivnosti, pomaga vzdrževati kakovosten ritem spanja s funkcijo Sleep Scores in zagotavlja daljši čas uporabe naprave zaradi povečane baterije pri obeh modelih.

Po drugi strani pa slušalke Galaxy Buds2 Pro predstavljajo najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej brez strahu pred obračanjem in padanjem iz ušesa. Za izjemno kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo izboljšala uporabniško izkušnjo skupaj z Možnost aktivnega odpravljanja hrupa za odstranitev zunanjega hrupa.

Prednaročite še danes

Vse, ki bodo prednaročili Galaxy Z Flip4 ali Galaxy Z Fold4, bodo prejeli eno leto brezplačne storitve Samsung Care+, ki zagotavlja zaščito pred padci ali razpokami zaslona s strokovno podporo Samsung.

Uporabniki lahko do 25. avgusta 2022 izkoristijo še popust v višini 200,00 EUR ob nakupu pametnega telefona Samsung Galaxy Z Fold4 oziroma 150,00 EUR ob nakupu Samsung Galaxy Z Flip4. Imajo pa tudi možnost pridobitve dodatnega popusta v primeru vračila stare mobilne naprave.

Več informacij o ponudbi je na voljo na spletnem mestu https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/buy/.

Vsi, ki bodo v promocijskem obdobju od 10. avgusta do 25. avgusta 2022 ali do odprodaje zalog kupili slušalke Galaxy Buds2 Pro so upravičeni do Samsung brezžičnega polnilnika. Če pa se v istem obdobju odločite za nakup Galaxy Watch5 Pro ali Galaxy Watch5 pametne ure pa boste za darilo prejeli še slušalke Galaxy Buds Live slušalk.

Več o vseh aktualnih promocijah pa najdete tukaj

Več informacij o modelu Galaxy Z Flip4 je na voljo na povezavi: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/, o modelu Z Fold4 pa na https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-fold4/.