Naravnost noro dobra osvetlitev na VIP zabavi v dvorani Tabor

Četrtkova VIP zabava Are you in? Let's get amazed together! v ljubljanski dvorani Tabor je bila nekaj posebnega. Organizatorji so namreč ikonično športno dvorano Tabor začasno pretvorili v izjemno 360- stopinjsko video projekcijo.

23. 10. 2015

Arhitekt Ivan Vurnik je stavbo in notranjost oblikoval v kombinaciji narodnih in geometriziranih motivov, ki so postale platno za izjemno 360-stopnijsko video projekcijo, obogateno s prostorskim zvokom in izjemno izkušnjo nočnega življenja v dvorani, ki že desetletja služi povsem drugim namenom.

Po večtedenskih pripravah so balkoni, oboki in okvirji oken v notranjosti zasijali v novi vlogi. Obiskovalci so dočakali celo prvi sneg, ki so ga pospremili s posnetki fotografij in videjev.

Oranžna noč spominov

Are you in? Let's get amazed together! je nadaljevanje lanskoletne uspešne zabave Explore yourself, ki je potekala na Ljubljanskem gradu, tokrat pa so jo preselili v Sokolski dom Tabor.

Več kot tisoč obiskovalcev ekskluzivne zabave je navdušeno pozdravilo štiri domišljijske svetove, ki so goste popeljali preko ledene dobe, bavarskega gozda, raziskovanja zvezdne noči do VJ vragolij.  Oranžno noč spominov so dopolnile razkošne plesalke v ritmu britanske mojstrice gramofonov DJ Miss Kelly Marie, točajski šovi, izvirni koktajli in izjemna energija gostov iz vse Slovenije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri