Prisegaš na eleganco? To je avto zate!

Ko ga izbiramo ženske, pri odločitvi pomembno vlogo odigrajo njegova barva, oblika, udobje, prostornost in seveda ekonomičnost. Tudi, ko gre za avtomobil, ženske pač izberemo tistega, ki nam je vedno na voljo in nas nikoli ne pusti na cedilu. Na prvem mestu našega seznama ´najbolj zaželenih´ je tokrat jekleni konjiček, ki se ponaša z nagrado za inovativno oblikovanje!

Prisegaš na eleganco? To je avto zate! (foto: Mazda) Mazda
24. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Čeprav pri avtomobilu Mazda CX-3 takoj prepoznamo značilnosti Mazdinega oblikovanja, so se njeni oblikovalci odločili za drznejšo potezo oziroma kot sami pravijo, poiskali idealni kompromis med skrajno športno usmerjeno Mazdo MX-5 in elegantno in  precej bolj umirjeno Mazdo3. Slednja pa je kot nalašč narejena za ženske, ki obožujejo elegantne in kompaktne mestne terence!

Mazda CX-3 je tako peti model v Mazdini paleti vozil nove generacije, ki uporablja celotno paleto proizvajalčevih zmagovalnih tehnologij SKYACTIV, skupaj s sijajnim dizajnom KODO – Duša gibanja. Nič čudnega torej, da je Mazda CX-3 takoj po predstavitvi postala eden od glavnih modelov v njihovi prodajni ponudbi.

Elegantna, živahna, modna

Oblikovalci so za večjo prefinjenost napredno oblikovane zunanjosti Mazde CX-3 poskrbeli s čistimi, preprostimi linijami in obrisi, ki odražajo energijo. Tako ta jeklena lepotica pritegne poglede z mešanico moči in elegantne očarljivosti.

Napredno razmišljanje z oblikovanjem KODO tako daje pečat njeni zunanjosti in notranjosti. Od vrhunske ročne izdelave notranjosti do inovativnih funkcij ob katerih boste imele občutek, da ste v središču in povsem povezane z vozilom.

Želiš testirati jekleno lepotico Mazda CX-3? Na vožjo se prijavi tukaj.

Raziskovanje nepričakovanega

Pri Mazdi si pač ne morejo kaj, da se stvari ne bi lotili drugače. To je nenazadnje tudi njihovo načelo. A kako so ustvarili te napete, mišičaste in obenem tekoče Mazde CX-5? Preučili so tako gibanje živali v njihovem naravnem okolju kot tudi energičen trenutek, ko lokostrelec izstreli puščico. Zakaj prav gibanje živali in lokostrelčeve veščine? Zato, ker so prepričani, da lahko raziskovanje nepričakovanih mest vodi do resnično nekonvencionalne oblike. 

Ko z vozilom postaneta eno

Ste že doživele občutek, ko vozilo in voznica postaneta eno? Izkušnjo ob vožnji Mazde CX-3 boste zagotovo lahko opisale kot podobna odnosu med konjem in jezdecem: bolj kot sta povezana, bolj lahko uživata v dirki. To povezavo so pri Mazdi dosegli tako, da so vam omogočili nastavljanje komunikacijskih in navigacijskih nastavitev, medtem ko se osredotočate na živahno vožnjo na podeželski cesti. Tako boste ostale uglašeni z zahtevami sodobnega sveta in obenem varno povezani s cesto.

Zanimive napravice ki zasvojijo - MZD Connect

Prikazovalnik z zaslonom na dotik je nekaj kar nas ženske še posebej prepriča. Na njem so združene vse navigacijske, komunikacijske ali razvedrilne informacije. Upravljanja zaslona  je mogoče tudi z glasom ali večfunkcijskim nadzornim sistemom z vrtljivim gumbom (HMI). Tako lahko z jasnimi izgovorjenimi navodilii enostavno in bolj varno preklapljaš med radijskimi postajami, približuješ zemljevid ter pokličeš svojo najboljšo prijateljico. Vrtljiv gumb (HMI) je nameščen tako, da lahko enostavno doseže številčnico.

Pri Mazdi verjamejo, da mora tehnologija izboljšati izkušnjo v vožnji, namesto da vas odvrača od vožnje. Si želiš testirati jekleno lepotico Mazda CX-3?  Na testno vožjo se prijavi tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri