Drugi Exitov Life stream vikend bodo zaznamovali Adam Beyer, Hot Since 82, Ben Klock in Paul van Dyk!

Life Stream vikend, ki se je premierno zgodil minuli teden, je do danes zabeležil že več kot milijon ogledov s celega sveta.

Drugi Exitov Life stream vikend bodo zaznamovali  Adam Beyer, Hot Since 82, Ben Klock in Paul van Dyk! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
24. 9. 2020

Med posnetki, ki so nastali na Petrovaradinski trdnjavi v legendarni mts Dance Areni je v ospredju techno set Charlotte de Witte s kar 575.000 ogledi na platformi You Tube ter na Facebook straneh. Temu sledi kultni Carl Cox s 300.000 ogledi, medtem ko sta Black Coffee in Nina Kraviz skupaj zabeležila nekaj več kot 280.000 ogledov. Organizatorji dogodka pa napovedujejo še višjo popularnost prenosa, med drugim tudi skupaj več kot 10 milijonov ogledov.

Program, ki ga je festival Exit ustvaril v partnerstvu s Svetovnim programom za hrano Združenih narodov, bo ta konec tedna še enkrat postregel z ultimativnimi posnetki nastopov. Od četrtka, 24. septembra, pa do nedelje, 27. septembra se bodo premirno odvrteli prenosi nastopov kultnih izvajalcev med katerimi so Adam Beyer, Hot Since 82, Marcel Dettmann, Mahmut Orhan, Paul Van Dyk, Ben Klock in Satori live. K temu pa bo pripomogla še regionalna podpora, in sicer Tijana T, Vantiz, Lady Lee in Kristijan Molnar v specialnem b2b setu z After Affair.

EXIT predstavlja LIFE STREAM 2020:

V četrtek, 24. septembra, se začne dogajanje ob 20:20, ko bo drugi vikend prenosov začela Charlotte de Witte s posnetkom, ki je nastal na trdnjavi Mogren u Budvi.

Temu bodo sledili Marcel Dettmann ob 21:50 in Tijana T ob 23:20. V petek, 25. septembra, bo dogajanje na svetovnem spletu rezervirano za set Mahmuta Orhana ob 20:20, sledi legendarni Paul Van Dyk ob 21:35 ter domačina Vantiz ob 22:45 in Lady Lee ob 23:35.

Sobota bo začela v techno barvah, in sicer bosta za to poskrbela Adam Beyer in Ben Klock, za konec pa sledi še set, ki ga je pripravila Ece Ekren. Veliki zaključek bo v nedeljo, ko bo za pultom mts Dance Arene ob 20:20 Satori live, nato Hot Since 82 in še Kristijan Molnar & After Affair.

Največji globalni spletni festivalski dogodek bo mogoče spremljati na naši Cosmopolitan Facebook strani TUKAJ.

Fotografije: promocijsko gradivo