Dramska šola Barice Blenkuš vabi k zgodnjemu vpisu

Dramska šola Barice Blenkuš vabi vse, ki bi radi razvili svoj umetniški in kreativni potencial k vpisu v sedem programov dramske igre.

14. 6. 2013

Ob zgodnjem vpisu do 30. junija 2013 pa nudi 25 % popusta na šolnino za spoznavni seminar.

Dramska šola Barice Blenkuš se intenzivno pripravlja že na štiriindvajseto šolsko leto, v katerem bo ponudila vsem starostnim skupinam odlično priložnost, da se naučijo igralskih veščin in tehnik, znebijo treme in spopadejo z javnim nastopanjem. Vsi programi, od začetnih programov za mlajše osnovnošolce, do intenzivnih programov za odrasle ter seveda nadaljevalnih programov, nudijo slušateljem sproščeno in kreativno okolje, v katerem se naučijo delati v skupini in izboljšajo svojo samopodobo.

V prihajajočem šolskem letu 2013/14 pripravlja Dramska šola Barice Blenkuš za svoje slušatelje tudi dodatne navdihujoče aktivnosti, kot so ogledi večjih ljubljanskih gledališč, pogovori z igralci in drugimi gledališkimi delavci, ugodnejši nakup vstopnic ter več dodatnih vsebin znotraj šole.

V novem programu »Impro-ekipa« bodo slušatelji z dolgoletno impro-prvakinjo Mojco Dimec razvijali svojo domišljijo ter improvizacijske veščine, s katerimi ne bodo nikoli ostali brez besed. Igralskim navdušencem so v Dramski šoli Barice Blenkuš na voljo tudi individualni tečaji za pripravo na sprejemne izpite na AGRFT, tistim, ki se želijo naučiti obvladovati svoj glas in izboljšati govorni nastop, pa nudijo program »Tehnika govora in diha«.

Slušatelje Dramske šole Barice Blenkuš pa bodo skozi barvit in raznolik svet igre ter improvizacij popeljali priznani pedagogi in igralci Lucija Ćirović, Boštjan Štorman, Barbara Krajnc, Damjan Trbovc, Vesna Anđelković in Barbara Žefran.