Dogodek Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok bo 9. 9. 2018!

Dogodek Čarobni dan so organizatorji zaradi slabe vremenske napovedi prestavili za teden dni.

Dogodek Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok bo 9. 9. 2018! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
1. 9. 2018

Čarobnost 9. Čarobnega dne se tako seli na 9. september 2018, seveda pa lokacija dogodka ostaja ista - Arboretum Volčji potok.

Skupaj z nastopajočimi, med katerimi so tudi Omar Naber, Eva Černe z maskotami muzikala Madagaskar, Alenka Gotar, Pepel in kri, Ansambel Anžeta Šuštarja in drugi, bodo preživeli nepozaben dan ob najrazličnejših aktivnostih in se poslovili od brezskrbnih poletnih dni.

Čarobni dan bo postregel z nešteto športnimi, ustvarjalnimi in drugimi delavnicami, adrenalinskimi doživetji in poučnimi vsebinami.

Poleg več kot 60 različnih društev se nam bodo pridružili tudi številni pokrovitelji in ostali sodelujoči, ki za obiskovalce že pridno pripravljajo predstavitvene aktivnosti.

Teka bodo veseli predvsem otroci, ki bodo s svojo domišlijo lahko ustvarjali tudi 32 kvadratnih metrov veliko XXL pobarvanko.

Na kar dveh odrih nas bodo zabavali znani slovenski glasbeni izvajalci, manjkalo ne bo tudi nastopov različnih društev, klubov in ostalih sodelujočih.

Kot vsak Čarobni dan, je tudi ta dobrodelno obarvan, saj bo Zavod Zaupanje s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in druge izvenšolske aktivnosti.

Več na www.carobnidan.si.