Pust 2017: Dobrodelna blogerska pustna make-up akcija

Lepotne blogerke pripravljajo pustno akcijo Dobrodelna blogerska pustna make-up karavana. Ličile bodo otroke in mladostnike iz ranljivejših skupin v različnih organizacijah po Sloveniji in v Maxi marketu v Ljubljani.

Pust 2017: Dobrodelna blogerska pustna make-up akcija (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
21. 2. 2017

Razširimo glas o tej čudoviti dobrodelni akciji! ;)

"Nikoli me nihče ne vpraša, kaj sem po izobrazbi, skoraj vedno pa me vprašajo, kaj zame pomeni lepota. 'Pametujem' o energiji, notranji lepoti, samozavesti, … V bistvu pa je dober primer lepote akcija, s katero želim nekaj dati, prispevati v družbo in to v zameno za nič … ali pa za največ, za samozadovoljstvo," pravi Nika Veger, pobudnica akcije, ki nosi naslov Dobrodelna blogerska pustna make-up karavana.

Nika Veger

Za kaj gre?

Dobrodelna blogerska pustna make-up karavana je akcija, za katero so zaslužne slovenske lepotne blogerke.

"Da v svojem okolju naredimo nekaj dobrega, z majhno pozornostjo pripomoremo k boljšemu počutju vseh. Z znanjem, časom in dobro voljo lahko naredimo veliko, me na primer lahko otroke iz ranljivejših skupin na pusta razveselimo z brezplačnimi poslikavami," so nam zaupale.

To so v preteklih letih že izvajale v Mladinskem Domu Malči Beličeve in Azilnem domu v Ljubljani. Ker so bili otroci zelo veseli, one pa so se imele lepo, so se letos odločile akcijo razširiti na vso Slovenijo.

Dobrodelne lepotne blogerke

Dobrodelne lepotne blogerke lahko v naslednjih dneh poiščete v ...

Kopru

Jasna (Jessi Fairytale) bo skupaj s skupaj s Kristino (Ladolcevita) v torek, 28. 2., okoli 9. ure razveseljevala otročičke v vrtcu Mavrica (Izola), potem pa bosta skupaj z njimi odšli v Dom upokojencev Izola na medgeneracijsko druženje/pustovanje. Od 14. ure dalje bosta s poslikavami razveseljevali otroke na pediatričnem oddelku v Splošni bolnišnici Izola.

Mariboru

V Mariboru bosta Ajda (Nyx’s Beauty Blog) in Tjaša (Beauty Chat) ličili v soboto, 25. 2., v dnevnem centru Pika.

Velenju

Anna Verdnik (Mad about red) in Anja Pleteršek bosta s pustnimi poslikavami razveseljevali otroke in mladostnike v Centru za usposabljanje, delo in varstvo na Dobrni v soboto, 25. 2., od 9. do 12. ure.

Škofji Loki

V Dnevnem centru za otroke in mladostnike bo Ana Kolar (Beautysaur) s poslikavami otroke razveseljevala od v torek, 28.2., od 9. do 12. ure.

Ljubljani

"Najprej bomo v petek, 24. 2., otrokom v Osnovni šoli Trnovo predstavile poklic visažista, potem pa jih tudi naličile za njihovo pustno rajanje," je povedala Vegerjeva.

V soboto, 25. 2., bodo blogerke razvedrile otroke v Mladinskem domu Malči Beličeve, pustno ličenje pa bodo nudile tudi  v blagovnici Maxi v LJubljani, na oddelku kozmetike, od 9. do 13. ure.

 V Ljubljani  bodo Dobrodelno blogersko pustno make-up karavano sestavljale Ajda Sitar (Ajda’s), Ana Ina Decay (Bijou Blog), Ana Ina Palmer (Hysteria of decay), Polona Kaplar (Uniqapoly), Tara Hočevar (The Beauty Of Nailpolish) in Nika Veger (Beautyfull Blog).

Nika Veger

Preberi še: 8 TOP namigov za poglobitev vajine ljubezenske zveze in 10 čudovitih filmov, ki si jih mora vsaka ženska ogledati popolnoma sama

Priporočamo tudi: Modni izbor: 10 različnih ur in 10 fantastičnih modnih kombinacij ta hip