Dobrodelna akcija: Pomagaj otrokom z avtizmom do lepših počitnic!

Maj se približuje koncu in zagotovo si z mislimi že nekje daleč na morju, pod palmami, slišiš šum morja in že razmišljal, kje boš našla svoj najljubši Cosmo koktejl. Svoje počitnice nestrpno pričakujejo tudi otroci in to prav vsi, tudi tisti z avtizmom. Te zanima, kako jim lahko pomagaš do lepših poletnih dni?

28. 5. 2012 | Promocijsko sporočilo

Na spletni strani dajdam.org prav v tem trenutku poteka dobrodelna akcija, v kateri se zbirajo sredstva za letovanje otrok z avtizmom.

Akcija poteka v sodelovanju z društvom Center za avtizem, ki se zavzema za lepši vsakdan posameznikov, ki so se rodili z eno izmed motenj avtističnega spektra, teh pa je v Sloveniji čez 20.000!

Avtizem je stanje, ki ljudem onemogoča, da bi lahko svoje želje in potrebe povedali okolici tako, da bi jih razumela. Zato se navadno tudi ne vključujejo v družbo in živijo osamljeni in pozabljeni na njenem robu.

S svojimi projekti Center za avtizem skrbi, da se otroci, mladostniki in odrasli z avtizmom počutijo sprejeti in kakovostno živijo svoje življenje in eden takšnih projektov je tudi poletno letovanje. Letošnji poletni tabor se bo odvijal konec junija, udeležilo pa se ga bo kar 30 otrok z avtizmom.

Se sprašuješ, kako lahko v akciji sodeluješ tudi sama?

Z nakupom fotoaparata Samsung ST65 na spletni strani dajdam.org prispevaš kar 12 eur za letovanje otrok z avtizmom.

Fotoaparat zaradi tvoje donacije ne bo prav nič dražji, prav tako ne boš plačala poštnine, v kolikor boš aparat naročila na www.dajdam.org.

S fotoaparatom Samsung ST65 boš lahko obeležila vse najbolj vroče trenutke tega poletja, Samsung ST65 pa te bo poleg popolnega sistema za najlepše portrete zagotovo navdušil še s 5-kratno optično povečavo, snemanjem posnetkov v HD ločljivosti in številnimi drugimi funkcijami.

Več preberi na dajdam.org.

Dobrodelna akcije se je pričela v ponedeljek 28. maja 2012 in bo trajala do 18. junija 2012. Ne pozabi, otrokom boš pomagala tudi tako, da boš novičko povedala tudi svojim prijateljicam!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri