Dobrodelna akcija in koncert za prostovoljne gasilce!

Ob nedavnem pustošenju ledene ujme se je marsikomu zdelo samoumevno, da so od nekod prihrumela rdeča vozila in z njimi neustrašni možje v uniformah ter s čeladami na glavi, ki so tvegali lastna življenja, da bi nam pomagali.

25. 2. 2014

Ljudje se v najtežjih razmerah pač vedno obrnemo na gasilce. A čas je, da se jim z drobno pozornostjo oddolžimo za nesebično pomoč pri odstranjevanju posledic žleda, leda in poplav. Ali če parafraziramo znamenito izjavo Johna F. Kennedyja:

  • »Ne sprašujte, kaj lahko gasilci storijo za vas, temveč se vprašajte, kaj lahko vi storite za gasilce!«

V družbi Dnevnik smo zato pripravili dobrodelno akcijo "Dnevnikov agregat«, s katero zbiramo denar za nakup agregatov in druge nujno potrebne opreme, ki jih bomo podarili prostovoljnim gasilskim društvom iz Notranjske, Obalno-kraške in Severnoprimorske regije.

Akcija poteka med 21. februarjem in 13. marcem 2014.

Sredstva se zbirajo prek SMS donacij  z geslom GASILEC ali GASILEC5 na številko 1919 ter z nakazilom na bančni račun Gasilske zveze Slovenije SI56 0510 0801 0163 361, ABANSI2X, sklic 00 76057, "donacija gasilci".

Veliki dobrodelni koncert v Kinu Šiška!

Višek dobrodelne akcije se bo zgodil v četrtek, 6. marca, ob 20.30 uri z velikim koncertom v Centru urbane kulture - Kino Šiška v Ljubljani, kjer bodo nastopile glasbene skupine,  v katerih sodelujejo Dnevnikovi novinarji: Niet, Zaklonišče prepeva in Hamo&Tribute2Love. Kot posebni gost bo na koncertu nastopil tudi Marko Hatlak s Kapobanda.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri