Poglej kaj te čaka na dnevih lepote v Termah Portorož

POZOR! Ne zamudi brezplačnih predstavitev in storitev 4. in 5. avgusta!

27. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Vse poti vodijo v …

Ne, danes ne vodijo več vse poti v Rim, temveč v supermarket. »Novodobno svetišče, sodobni rehabilitacijski center, družbeno stičišče starejših in otroško igralnico hkrati. So super veliki, s super ponudbo, po super cenah, obljubljajo super zadovoljstvo. Tudi lepota ima svoje supermarkete in na žalost se v njih izgubi več ljudi kot v divjem tropskem pragozdu, polnem pasti in neznank,« na pasti moderne družbe v svetu lepote opisuje prof. dr. Uroš Ahčan.

Ta ti bo v soboto in nedeljo, 4. in 5. avgusta, v Termah Portorož na voljo za pogovor v živo. Končno brez čakalnih vrst in osebno. Poišči ustrezne nasvete in izboljšaj svojo samopodobo. Dr. Ahčan je mednarodno priznani kirurg, ki se ukvarja s plastično, rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo ter z zdravljenjem opeklin.

Spoznaj sodobne smernice v estetski kirurgiji, ki odkrito in realno predstavljajo možnosti za spremembo videza.

Prvi korak je lahko sprememba načina prehranjevanja

Stopi v stik z nutricionisti, balneologi, maserji, kozmetičarko, ajurvedskim ali tajskim maserjem in poišči najustreznejšo storitev za svoje boljše počutje v Termah Portorož. Podrobnejši razpored brezplačnih in plačljivih storitev najdeš na FB strani Terme Portorož.