Dnevi knjig 'za pojest' v Modrijanovi knjigarni

Na katere knjige najprej pomisliš, ko je govora o lepih knjigah? So to debeli romani, klasične pesniške zbirke, velike slikanice?

4. 12. 2013

Da so lepe knjige tudi kuharice, ki pogosto niso zgolj nekakšni priročniki z recepti, dokazuje tudi letošnji izbor za najlepšo slovensko knjigo na Slovenskem knjižnem sejmu. Kot najlepša slovenska knjiga 2013 je bila namreč izbrana je FAO 37. 2. 1 – Divji Jadran Klemna Koširja, ki jo je oblikovala in ilustrirala Barbara Ogrič Markež in smo jo že večkrat uvrstili med najbolj zaželene knjige v Modrijanovi knjigarni.

Če si tudi ti ena tistih, ki v roke rada vzameš kakšno lepo knjigo 'za pojest', boš vesela našega naslednjega namiga:

  • V prvih dveh tednih decembra je nadvse primeren čas, da obiščeš dneve knjig »za pojest« v Modrijanovi knjigarni, ki bodo aktualni še vse do 14. decembra 2013!

Na njihovih policah boš v teh dneh še lažje kakšno lepo knjigo iz izbora najlepših in najboljših knjig, tako ali drugače povezanih s kulinariko, s katero boš obogatila svojo knjižno polico ali jo podarila tebi nadvse ljubi osebi v času decembrskih obdarovanj.

Piko na i bo Modrijanovim dnevom knjig »za pojest« postavil še literarno-kulinarično srečanje, ki ga ne kaže zamuditi:

  • V torek, 10. decembra, ob 18. uri bo svoj kuharski knjižni prvenec Ana kuha predstavila Ana Žontar Kristanc, ki te vsako nedeljo v priljubljeni televizijski oddaji razveseljuje z živahno energijo in gledalce s svojimi preprostimi, a izvirnimi recepti spodbuja, da še sami zavihtijo kuhalnico.

Več o dogodkih v Modrijanovi knjigarni si lahko prebereš tukaj.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri