Dnevi knjig 'za pojest' v Modrijanovi knjigarni

Na katere knjige najprej pomisliš, ko je govora o lepih knjigah? So to debeli romani, klasične pesniške zbirke, velike slikanice?

4. 12. 2013

Da so lepe knjige tudi kuharice, ki pogosto niso zgolj nekakšni priročniki z recepti, dokazuje tudi letošnji izbor za najlepšo slovensko knjigo na Slovenskem knjižnem sejmu. Kot najlepša slovenska knjiga 2013 je bila namreč izbrana je FAO 37. 2. 1 – Divji Jadran Klemna Koširja, ki jo je oblikovala in ilustrirala Barbara Ogrič Markež in smo jo že večkrat uvrstili med najbolj zaželene knjige v Modrijanovi knjigarni.

Če si tudi ti ena tistih, ki v roke rada vzameš kakšno lepo knjigo 'za pojest', boš vesela našega naslednjega namiga:

  • V prvih dveh tednih decembra je nadvse primeren čas, da obiščeš dneve knjig »za pojest« v Modrijanovi knjigarni, ki bodo aktualni še vse do 14. decembra 2013!

Na njihovih policah boš v teh dneh še lažje kakšno lepo knjigo iz izbora najlepših in najboljših knjig, tako ali drugače povezanih s kulinariko, s katero boš obogatila svojo knjižno polico ali jo podarila tebi nadvse ljubi osebi v času decembrskih obdarovanj.

Piko na i bo Modrijanovim dnevom knjig »za pojest« postavil še literarno-kulinarično srečanje, ki ga ne kaže zamuditi:

  • V torek, 10. decembra, ob 18. uri bo svoj kuharski knjižni prvenec Ana kuha predstavila Ana Žontar Kristanc, ki te vsako nedeljo v priljubljeni televizijski oddaji razveseljuje z živahno energijo in gledalce s svojimi preprostimi, a izvirnimi recepti spodbuja, da še sami zavihtijo kuhalnico.

Več o dogodkih v Modrijanovi knjigarni si lahko prebereš tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri