Dnevi (brezplačnega) supanja po celi Sloveniji

Se na daleč spogleduješ z vedno bolj popularnim supanjem, vendar se svojega podviga še nisi lotila? Udeleži se brezplačnih dnevov supanja, ki jih licencirani inštruktorji supanja Bananaway pripravljajo po celi Sloveniji.

Dnevi (brezplačnega) supanja po celi Sloveniji (foto: Bananaway) Bananaway
7. 6. 2021

Supanje ustvarja vedno nove ideje za popoldanske ali vikend izlete v naravi, s SUP desko raziskujemo Slovenijo, lahko pa kar cel svet. Je sproščujoče, zabavno, če se malo poigramo s sprehodi po deski, lahko tudi zelo prijetno osvežilno.

"Supanje je odlična rekreacija na vodi, pri kateri delajo vse mišice v telesu, zato fitnes vadbo zlahka zamenjamo za športanje v naravi, gradimo kondicijo in dodatno oblikujemo svoje telo kar na svežem zraku. Radi bi vam pokazali, da se s supanjem lahko ukvarja prav vsak," pravijo pri Bananaway, ki pripravljajo: 

  • Spoznavno supanje za vsakogar

Dnevi supanja so namenjeni vsem, ki supanje obožujete in še posebej tistim, ki bi se s to popularno aktivnostjo radi spoznali na novo. Na dogodkih bodo prisotni usposobljeni inštruktorji supanja, ki vam bodo razložili osnovne spretnosti in vas na supanju spremljali, da se boste počutili varno in naredili prvo sup izkušnjo maksimalno zabavno

  • Test SUP desk različnih proizvajalcev

Izkušeni supanji boste lahko testirali različne modele napihljivih SUP desk različnih proizvajalcev. Na voljo bodo testi SUP desk za začetnike, pa tudi naprednejše deske Sport, Touring in Race, ki bodo navdušile tiste, ki nimate več težav z ravnotežjem in si želite premikati malce hitreje.

Spoznajte razlike SUP desk, občutite jih z lastno težo in ugotovite, katera vam ustreza glede na vaše želje in namen supanja. Svoj test si lahko rezervirate v naprej!

Aktualne dneve supanja poišči tukaj, preveri pa tudi možnost testiranja SUPov!