Dlake in umazanija ne bodo več izgovor, da si ne omislite psa

Za mnoge ljudi je ideja o lastništvu psa uresničitev sanj. Vendar pa jih lahko misel na to, da se bodo ukvarjali z dlako in umazanijo hišnih ljubljenčkov, močno skrbi in jih odvrne od tega, da bi se odločili zanj. Kaj pa, če bi obstajal način, kako brez težav obvladati nered, povezan s hišnimi ljubljenčki in ohraniti čist ter higieničen življenjski prostor? 

Dlake in umazanija ne bodo več izgovor, da si ne omislite psa (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
24. 5. 2023 | Promocijsko sporočilo

Vstopite v ekosistem Samsung Pet Care, vrsto inovativnih gospodinjskih aparatov, zasnovanih tako, da bo lastništvo hišnih ljubljenčkov postalo preprosto. V tem članku bomo raziskali izjemne funkcije in prednosti Samsung aparatov ter kako lahko spremenijo vašo rutino skrbi za hišne ljubljenčke. Poslovite se od izgovorov in se prepustite veselju, da imate kosmatega spremljevalca, ne da bi pri tem ogrozili čistočo doma.

Samsung Bespoke Jet - lahek in zmogljiv

Za čisto in zdravo okolje je bistveno, da v vašem domu ni dlak in prahu hišnih ljubljenčkov. Sesalnik Samsung Bespoke Jet je zasnovan posebej za to, da se z lahkoto spopade s tem izzivom. Ker tehta le 1,44 kg, je lahek in enostaven za premikanje, zato je primeren za vse družinske člane, tudi otroke. Ta sesalnik, opremljen s čistilno postajo vse v enem, samodejno izprazni koš za prah in zajame impresivnih 99,999 % prašnih delcev, kar zagotavlja, da bodo vaši bivalni prostori ostali čisti in higienični.

Inovativna tehnologija Air Pulse, ki jo uporablja sesalnik Bespoke Jet, za praznjenje posode za prah uporablja močan zračni tlak, ki preprečuje, da bi se drobni prašni delci razpršili v zrak. To ne poskrbi le za čistejši dom, temveč tudi za zrak, ki ga dihate, brez alergenov prahu. Z 0,5-litrsko pralno posodo za prah in naprednim digitalnim inverterskim motorjem Bespoke Jet ustvarja neverjetno sesalno moč, s katero brez težav pobere dlake hišnih ljubljenčkov in smeti. Poslovite se od tradicionalnih sesalnih vrečk in nevšečnosti, ki jih prinašajo, saj Bespoke Jet ponuja rešitev brez vrečk za vaše potrebe po čiščenju.

Čiščenje brez napora z robotskim sesalnikom

Če težko najdete čas in energijo za redno sesanje, je Samsung robotski sesalnik popolna rešitev za vas. Ta robotski sesalnik, ki ga poganja Intelova umetna inteligenca, z uporabo tehnologije prepoznavanja predmetov, poskrbi za čiščenje v bližini naprav, pohištva in drugih ovir. Pametno lahko ugotovi ali je predmet krhek in se izogne morebitnim nevarnostim v vašem domu. Senzor LiDAR omogoča natančen izračun lokacije, zato robotski sesalnik optimizira svojo pot za učinkovito in temeljito čiščenje.

Po končanem ciklu čiščenja se robotski sesalnik samodejno vrne na čistilno postajo. Tu s pomočjo tehnologije Air Pulse odloži ves zbrani prah, s čimer zagotovi, da v zraku ne ostane neprijeten vonj po prahu. Ta robotski sesalnik s svojim večplastnim filtrirnim sistemom zajame impresivnih 99,999 % prašnih delcev, zato je odlična izbira za lastnike hišnih ljubljenčkov, ki želijo ohraniti čisto in sveže bivalno okolje.

Napredne rešitve za pranje posteljnine in odej za hišne ljubljenčke

Pranje odej, igrač in posteljnine za hišne ljubljenčke je lahko izziv, saj zahtevajo posebno nego ter temeljito čiščenje. Samsung pralni stroj 11 kg s sprednjim polnjenjem in tehnologijama Ecobubble™ in SpaceMax™ WW5300B ponuja veliko priročnih rešitev. Funkcija Add Wash omogoča hitro in enostavno dodajanje spregledanih predmetov med ciklom pranja, kar zagotavlja, da so stvari vašega hišnega ljubljenčka vedno čiste.

Tehnologija AI EcoBubble, ki jo uporablja Samsung pralni stroj, zagotavlja učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. To je še posebej koristno za predmete, povezane s hišnimi ljubljenčki, ki jih je morda treba čistiti pogosteje. Funkcija higienske pare pomaga odstraniti trdovratno umazanijo in 99,9 % bakterij ter alergenov, kar zagotavlja čisto in varno okolje za vas ter vašega kosmatega prijatelja.

Predal StayClean pa omogoča boljše izpiranje detergenta, preprečuje nabiranje ostankov in zagotavlja, da so stvari vašega hišnega ljubljenčka sveže ter brez vonja. Poleg tega Samsung pralni stroj ponuja program za čiščenje bobna, ki odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj.

Učinkovito in nežno sušenje s Samsung sušilnimi stroji

Po pranju stvari vašega hišnega ljubljenčka je njihovo pravilno sušenje ključnega pomena za ohranjanje čistoče. Samsung 9 kg DV7400B sušilni stroj z energetsko učinkovitostjo A+++ in AI Dry zagotavlja učinkovito in nežno sušenje vseh vrst perila, vključno s posteljnino in odejami za hišne ljubljenčke. 

Samsung sušilni stroj s toplotno črpalko doseže energetsko in stroškovno učinkovito sušenje. Zaradi te inovativne tehnologije so ti sušilni stroji pridobili oceno energijske učinkovitosti A+++, zato so okolju prijazna izbira. Z recikliranjem toplega zraka in uporabo hladilnega sredstva za ogrevanje zraka, ti sušilni stroji zmanjšajo porabo energije, hkrati pa učinkovito sušijo stvari vašega hišnega ljubljenčka.

Funkcija AI Dry dvigne sušenje na višjo raven, saj vključuje tehnologijo inteligentnega zaznavanja. Ta v realnem času nenehno spremlja vsebnost vlage v oblačilih in ustrezno prilagodi nastavitve sušenja. S tem zagotovi, da vsako oblačilo prejme optimalno količino toplote, kar preprečuje prekomerno sušenje ali vlažnost. S funkcijo OptimalDry, ki uporablja tri senzorje, se natančno spremlja raven vlažnosti, čas sušenja pa se prilagodi tako, da se doseže hitro in učinkovito sušenje ter čim bolj zmanjša poraba energije.

Poleg naprednih zmogljivosti sušenja je Samsung sušilni stroj opremljen z uporabniku prijaznimi funkcijami. Nadzorni vmesnik z umetno inteligenco vam omogoča enostavno prilagajanje programa sušenja glede na vaše posebne potrebe in želje. Z le nekaj kliki lahko izberete želeni program, nastavite čas sušenja in na zaslonu spremljate napredek. Vgrajena umetna inteligenca poskrbi za postopek sušenja, zaradi česar se lahko posvetite drugim opravilom, hkrati pa poskrbi za popolnoma suho in sveže perilo.

Čist zrak = čist dom

Samsung Bespoke Cube je čistilec zraka, ki pomaga očistiti zrak v zaprtih prostorih, še posebej v spomladanskih mesecih, ko je raven prahu res visoka. Bespoke Cube vključuje posebno funkcijo Pet Mode, ki lahko zajame drobno dlako hišnih ljubljenčkov, velike in majhne prašne delce - s filtrom, ki ujame 99,97 % ultrafinega prahu - in neprijetne vonjave, tako da lahko vsak član vašega gospodinjstva, velik ali majhen, uživa v čistem zraku. 

S Samsung ekosistemom za nego hišnih ljubljenčkov dlake in umazanija niso več tehten izgovor za izogibanje posvojitve psa. Ti inovativni gospodinjski aparati zagotavljajo učinkovite rešitve za čiščenje in sušenje ter zagotavljajo, da vaš življenjski prostor ostane čist in higieničen tudi s kosmatim spremljevalcem. 

Kje boste čez 5 let?

Nekaj ​​je gotovo – uživali boste, saj si z nakupom določenih aparatov Samsung lahko zagotovite 5 let brezskrbnosti

Ker se v 5 letih lahko zgodi marsikaj, vam Samsung podarja 5-letno garancijo, ki velja za določene modele hladilnikov, pralnih strojev, vgradnih kuhinjskih aparatov, sušilnih in kombiniranih pralno-sušilnih strojev, kupljenih od 1. 2. do 31. 12. 2023. Akcija 3-letne garancije pa velja za določene modele sesalnikov, kupljenih od 1. 2. do 31. 12. 2023.

Več o ponudbi na povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/podaljsana-garancija-za-gospodinjske-aparate-2023/.