DJ Umek na premierni Aurori nad Ljubljano

Techno legenda DJ UMEK je v četrtek, 1. oktobra, po dolgem času ponovno zasedel mešalno mizo, ko je s svojo glasbo premierno pospremil prvi pojav Aurore nad Ljubljano.

DJ Umek na premierni Aurori nad Ljubljano (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
5. 10. 2020

Utemeljitelj elektronske glasbe v Sloveniji DJ UMEK, je nastopil na premieri Aurore, ki je potekala v sodelovanju s Playboy Slovenija. Po sončnem zahodu, je na ekskluzivni rooftop terasi Intercontinental hotela navdušil z edinstvenim DJ setom, ki ga je pripravil ekskluzivno za Auroro. 

Aurora je nov online projekt, ki nastaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Portal je namenjen ljubiteljem elektronske glasbe, ki si želite dostopati do glasbe in izjemnih vizualij, kadarkoli in kjerkoli, ne glede na čas, vreme ali ukrepe.

DJ UMEKA od doma spremljalo več tisoč ljudi 

DJ UMEK se je iz rooftop terase javil v domove več tisoč gledalcev, ki so se vklopili v prenos v živo. Za nemoten prenos, v več kot 40 držav po vsem svetu, je poskrbel partner dogodka Telemach z NAJ OMREŽJEM.

Že drugo leto zapored so za svoje mobilno in fiksno omrežje dobili laskavo priznanje mednarodnega podjetja Umlaut, po uporabniški izkušnji v Sloveniji. Tudi na Aurori so dokazali, da so zanesljivi, stabilni ter zagotavljajo nemoteno delovanje. 

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči 

Organizatorji Aurore načrtujejo mesečne livestream dogodke, kjer bodo na edinstvenih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji, predstavili številne izjemne DJ-je in VJ-je.

Elektronsko glasbo bodo po sončnem zahodu povezali s spektakularnimi lučmi in vedno znova nadgrajevali svojo avdio in vizualno produkcijo, za katero želijo, da se sliši in vidi po vsem svetu.

Za več informacij spremljajte auroramusic.io ali Facebook stran @auroramusic.io.

Fotografije: promocijsko gradivo