Poglej, zakaj moraš letos nujno obiskati festival Creamfields v Liverpoolu

Si želiš nepozabne festivalske izkušnje?

Poglej, zakaj moraš letos nujno obiskati festival Creamfields v Liverpoolu (foto: Instagram/ @creamfieldsofficial) Instagram/ @creamfieldsofficial
10. 4. 2019

Pozabi na Tomorrowland ali Ultro Europe, letos bo 300 najboljših DJ-ev Liverpool spremenilo v prestolnico elektronske glasbe. Na največjem festivalu elektronske glasbe v Veliki Britanji Creamfields bodo ritmi odmevali kar iz 30-ih odrov. Organizatorji so poskrbeli za izjemen seznam nastopajočih in mnogi napovedujejo, da bo letošnji najbolj odmeven do sedaj. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creamfields (@creamfieldsofficial) on

Se še spomniš videospota švedskega tria Swedish House Mafia Don't you worry child? Naj ti razkrijemo, da so vsi kadri v videu iz njihovega zadnjega skupnega nastopa na britanskih tleh, iz "daljnega" leta 2012.

Letos pa je slavni trio izbral ravno Creamfields za njihov edini nastop na Otoku. To pa še ni vse! Prvič po dveh letih pa se bo za mešalno mizo pojavil tudi Calvin Harris. Vse ljubiteljice elektronske glasbe boste brezdvoma navdušene. 

 

Vse, kar moraš vedeti

Kdaj: 22. do 25. avgust 2019

Nastopajoči: Swedish House Mafia, Calvin Harris, Tiësto, deadmau5, Adam Beyer, Cirez D, The Chemical Brothers, Afrojack, Martin Garrix, Carl Cox, Above & Beyond, The Black Madonnain še mnogi drugi. Celoten seznam nastopajočih si lahko ogledaš TUKAJ.

Cena: od 85 evrov za dnevno vstopnico

Vstopnice so na voljo na uradni spletni strani Creamfields.com

Fotografije: Instagram/ @Creamfieldsofficial