Cosmo podarja štiri avtograme šampionke Tine Maze!

Smo več kot ponosni, da je 29-letno šampionka Tina Maze, ki prav te dni piše novo zgodovino v svetovnem smučanju, krasila tudi eno od naslovnic slovenske revije Cosmopolitan.

15. 3. 2013

Junijska številka Cosmopolitana s Tino Maze je tako postala ena od še posebno dragocenih osmih naslovnic z znano Slovenko najbolj priljubjene slovenske revije za mlade ženske.

In medtem, ko je stroga cosmo žirija v trenutno aktualni številki Cosmopolitana Tino uvrstila tudi na lestvico najbolj seksi smučark in smučarjev, je prav pred dnevi to sezono nepremagljiva Mazejeva presegla še rekordnih 2000 točk in postala tretja smučarka vseh časov, ki je zmagala v vseh petih disciplinah svetovnega pokala v eni sezoni.

Tudi zato verjamemo, da bi vse, ki doma že hranite lanski izvod Cosmopolitana, svoji zbirki spominkov na izjemne dosežke naše smučarske šampionke iz Črne na Koroškem z veseljem dodale tudi njen lastnoročni podpis.

In prav to izjemno priložnost smo vam v sodelovanju z Milko tudi ponudili ;)

maze

Podarjamo avtograme Tine Maze!

Vsi, ki ste si želeli enega od štirih Tininih avtogramov, ki jih je v naš tokratni nagradni sklad prispevala Milka, ste se zanj lahko potegovali z odgovorom na naše nagradno vprašanje:

Največ sreče pri žrebu so tokrat imele:

  • Patricija Ješovnik iz Benedikta
  • Milena Repovš iz Trbovelj
  • Karmen Avsec iz Črnuč
  • Anja Šumiga iz Novega mesta

Čestitamo!

Vse ostale pa vabimo, da se za avtograme Tine Maze potegujejo tudi na portalu Govori.se! Tudi tam podarjajo štiri avtograme Tine Maze, njihova nagradna igra pa se zaključi najkasneje v torek, 19. marca.