Nagrajenke Cosmo Instagram izziva so znane. Si med njimi?

Spraševale smo se, s kakšnim stilom nosite svoje barvaste hlače in vi ste nam pokazale. Nagradna igra je zaključena, mi pa popolnoma navdušene. In kdo so srečne nagrajenke?

17. 6. 2013

V nagradnem izzivu so dekleta prikazale najbolj priljubljene kombinacije barvastih hlač z drugimi oblačili ali modnimi dodatki. Slikam so morale dodati hashtag #cosmostil in nas označiti na sliki s @cosmopolitansi. V žrebanje za nagrade se je na podlagi teh kriterijev uvrstilo 49 slik.

Nagrajenke, ki prejmejo bon Tom Tailor v vrednosti 40€, so:

1. Urša Peternel (@noellemaria)

2. Tjaša Gerdej (@tjasagerdej)

3. Aniiaaa (@aniialol)

Dekleta prosimo, da nam svoje kontaktne podatke (ime, priimek in naslov) posredujete na mail nagrade@adriamedia.si (v mailu navedite, da ste nagrajenke cosmo instagram izziva).

Če sreča tokrat ni bila na tvoji strani, ni panike. Nad sodelovanjem smo navdušene in bomo podobne izzive zagotovo še organizirale. Zato naloži aplikacijo Instagram na svoj telefon (Android, iOS), nas poišči @cosmopolitansi in nam sledi ter tako ne zamudi naslednjega cosmo izziva! 

Tom Tailor

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri