Cosmo glasbeni izbor: Hiti poletja!

Preleteli smo svetovne glasbene lestvice in izbrali nekaj novih skladb, ki jih boš zagotovo slišala na radijskih valovih.

Cosmo glasbeni izbor: Hiti poletja! (foto: shutterstock) shutterstock
17. 5. 2013

Daft Punk ft. Pharrell - Get lucky

Po osmih letih premora dvojec znova osvaja s svojo glasbo! Njihov prvi singl "Get Lucky" v sodelovanju s pevcem Pharrelom je samo nekaj ur po izidu požel ogromen uspeh.

Gamu - Shake the room

Čeprav ni zmagala na britanskem X-factorju, je svoje oboževalce zagotovo navdušila s singlom "Shake the Room". Njen stil in glas sta zanimiva in spominjata na legendarne pevke 60ih let.

Demetra ft. VIP Band - Magic

Če ostanemo pri X-factorju, boš kmalu poslušala tudi nov singel slovenske zmagovalke šova. Čestitke Demetri za magičeno pesem in izbiro zanimivega benda.

Macklemore & Ryan Lewis ft. Ray Dalton - Can't Hold Us

Mladi reper je spet dokazal da se lahko kosa z velikimi imeni na sceni! Po uspehu prvega singla "Thrift Shop", ima njegova druga pesem na YouTubu že več kot 30 milijonov ogledov.

LeeLooJamais - Night Phone

Skladba Night Phone je ena tistih, ki si jih boš zagotovo zapomnila, sicer pa je tudi ena izmed skladb novega filma Dejana Baboska z naslovom Izhod.

Sebastian Ingrosso - Reload

kupina Sweedish HOUSE mafia se je lani poslovila, kar pa ne pomeni da nas tudi člani zasedbe zapuščajo. Član skupine Ingrosso predstavlja Reload, v kateri je še slišati nekaj znanih akordov iz časov slavne zasedbe.