Slika 2/17

Na ta dan smo namreč slavile vse ženske tega sveta, s tem namenom pa je uredništvo pripravilo prav poseben program. 

Najprej nas je pozdravila Zori Jakolin, ki je s svojo navdihujočo življenjsko izkušnjo navdušila vse zbrane. ->>>

Aleksandra Saša Prelesnik

Na dan žena, 8. marca, je Cosmo uredništvo v prisrčnem lokalu Lolita na Eipprovi gostilo čudovit Cosmo brunch, ki je letos minil s prav posebno noto.

Poleg ekipe naših zvestih pokroviteljev in 10 bralk so se nam tokrat pridružile tudi številne slovenske vplivnice.

Ker smo na ta dan slavile ženske, smo brunch seveda posvetile ženskim temam, s katerimi se vsakodnevno srečujemo.

Bralkam smo tako pripravili pestro dogajanje:

  • Podjetnica Zori Jakolin nam je vlila dodatno dozo motivacije in navdiha s svojo življenjsko zgodbo, da je vse mogoče, četudi se sprva ne zdi tako.
  • Kot drugi je vse zbrane pozdravil Rene Šantič, predstavnik Honorja, ki je z nami delil trike za ustvarjanje foto in video vsebin z mobilnim telefonom.
  • Vizažistka Saša Godejša in model Anja Sama sta nam v imenu podjetja znamke Erborian predstavili nekaj osnovnih korakov ličenja - saj veš, za tiste dni, ko si popolnoma zmedena od vseh lepotnih namigov z družabnih omrežij.
  • Obiskal nas je tudi aktualni sanjski moški, Blaž Kričej Režek, ki je med obiskovalke razdelil dišeče tulipane.
  • Dogodek ni minil niti brez nagradnih iger, za katere so poskrbela podjetja Answear s svojo predstavnico Nino Zakrajšek, ki je srečni nagrajenki podelila bon v vrednosti 200 eur, Barebells, ki je izžrebanko razveselil z zalogo beljakovinskih tablic, in Lancôme, ki je eni obiskovalki podaril novo Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu dišavo.
  • Kot prava Instagram dekleta pa smo se ob koncu dogodka še 'pofotkale' v krasnem Vespinem kotičku.

Kaj vse smo še počele, s čim smo se posladkale in okrepčale ter kdo se nam je pridružil na letošnjem najbolj ženskem Cosmo brunchu doslej, pa preveri v fotogaleriji in spodnjem videu.

 

Uredništvo se iskreno zahvaljuje blagovnim znamkam Honor, Erborian, Answear, Vespa, Aperol Spritz, Vitamin Well + Barebells, Jeruzalem Ormož, Lancôme, Sanjski šopek in lokalu Lolita Eipprova.

VIDEO posnetek dogajanja pa si lahko pogledaš TUKAJ: