Coca-Cola v olimpijskem duhu že šestič podprla Nočno 10ko

Dogodek Nočna 10ka, ki je potekal od v soboto 8. julija na Bledu od 16. ure dalje pod generalnim sponzorstvom Coca-Cole, sta v popoldanskem delu zaznamovala Ozarin rekreativni tek in Otroški Ice Power tek  s skupno več kot tisoč udeleženci.

11. 7. 2017 | Promocijsko sporočilo

V soboto, 8. julija 2017, so Blejsko jezero ponovno, že enajstič zapored, oblegali navdušeni tekači, udeleženci dogodka Nočna 10ka, ki ga organizira društvo Vitezi Dobrega Teka. Izmed 3.003 udeležencev Nočne 10ke si je 35 tekmovalcev brezplačno udeležbo na teku zaslužilo z odličnim rezultatom v projektu Moja olimpijska norma ob podpori Coca-Cole. Projekta Moja olimpijska norma in Nočna 10ka sta del številnih aktivnosti, ki jih Coca-Cola v Sloveniji pod okriljem pobude #vednopodpiraj in štiriletnega partnerstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez načrtuje v obdobju do zimskih olimpijskih iger Pjongčang 2018.

Tekači Coca-Cole na ogrevanju z Romanom Kejžarjem.

Jure Košir, ambasador teka in Nočne 10ke, izpostavlja pomen rekreativnega športa

»S Coca-Colo sem začel sodelovati pred dvema letoma na projektu Pospeši ritem, ki je bil za mnoge prelomna točka, da so sami začeli teči. Vsako leto sem zraven tudi na kultnem teku Nočna 10ka. Coca-Cola je pri tem v veliki meri zaslužna za odlično organizacijo. Zelo sem bil vesel in počaščen, da so me izbrali za ambasadorja. Coca-Cola namreč športnike iz vseh disciplin spremlja in podpira že zelo dolgo. Všeč mi je njihov koncept, da podpirajo tako profesionalni kot rekreativen šport in tudi dogodke, ki ljudem pri športu nudijo strokovno vodstvo. Moja naloga pri Nočni 10ki je, da držim motivacijo, se družim s tekači in tudi z njimi tečem. Podpiram vsako podjetje, ki se podpira šport in mlade. Naj bo to rekreativni ali tekmovalni šport, podpora sponzorjev je izjemno pomembna. Za mlade in za našo družbo kot celoto pa sta gibanje in aktiven življenjski slog naložba v prihodnost, saj bomo tako bolj produktivni in bolj zdravi.«

O pobudi #vedno podpiraj

Družba The Coca-Cola Company na globalni ravni ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na svetu. S sklenitvijo štiriletnega sponzorstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez od leta 2017 Coca-Cola olimpijski duh širi tudi na slovenskih tleh. S pobudo #vednopodpiraj spodbuja slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo, v času vzponov in padcev. Z zavzemanjem za opolnomočenje mladih in aktiven življenjski slog vseh ljudi v sodelovanju z OKS-ZŠZ Coca-Cola prispeva k vzgajanju močnejših prihodnjih generacij.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri