Čista jeba prvič v živo v ljubljanski Cvetličarni

Mi2 so včeraj v ljubljanski Cvetličarni prvič v živo predstavili novi album Čista jeba, ki je izšel pri ZKP-RTV Slovenija.

24. 10. 2014

Na koncertu so za prvih 500 kupcev albuma, ki so z nakupom pridobili ekskluzivne vstopnice, odigrali single z nove plošče - Čisto jebo, Vstati in obstati, Hči vaškega učitelja in Staro dušo, umanjkal ni niti nabor njihovih najbolj poznanih skladb s prejšnjih plošč. S promocijskim koncertom so napovedali tudi sklop koncertov Čista jeba tour(a), ki se bo začel 8. novembra.

Sedmi studijski album Čista jeba so Mi2 napovedali v začetku meseca z istoimenskim singlom. Njegov naslov med tem že postaja priljubljena besedna zveza, ki dobro povzema duh današnjega časa: »Napisali smo ljubezenski komad, ki pa bo živel tudi v drugih kontekstih. So pač časi čiste jebe,« pojasnjuje pevec skupine Tone Kregar – Tonč. Dokaz, kako so se omenjena skladba in druge nove prijele med publiko, je bilo včerajšnje prepevanje v ljubljanski Cvetličarni, kjer so Mi2 predstavili novi album in uspešnice s prejšnjih plošč.

Mi2 bodo album še to leto predstavili Sloveniji na posebni turneji, poimenovani Čista jeba tour(a): »Obiskali bomo ljubljansko Cvetličarno, kjer bomo odigrali dva celovečerna koncerta, dvakrat bomo na Štuku v Mariboru, koncertni večer pripravljamo tudi v Celjskem domu v Celju,« napoveduje kitarist in pevec skupine Jernej Dirnbek. Kot pravi, bodo tudi tokratne koncerte začenjali ob človeški uri, v izogib prehude gneče na prizoriščih pa bodo število vstopnic omejili na znosno mejo.

Čista jeba tour(a) se bo začela 8. novembra v Celju, nadaljevala 14. in 15. novembra v Mariboru in zaključila v Ljubljani 2. in 3. decembra.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri