Chillyastični dan z Alyo uspel nad pričakovanji!

Nagradna igra, s katero je Chilly v sodelovanju z Alyo eni od oboževalk omogočil izjemno izkušnjo, je dosegla vrhunec.

2. 6. 2015

Nagrajenka Alenka je bila deležna enkratne izkušnje. Ne samo, da je zvezdnico Alyo spoznala v živo, Chilly ji je omogočil, da se je z našo pevko družila čisto od blizu in jo spremljala skozi pester vsakdan najrazličnejših aktivnosti vse do vrhunca – intimnega koncerta v studiu H2O Peter Vode, ki je bil rezerviran samo za izbrance.

"Facinantno, nad pričakovanji, to je nekaj, kar moraš doživeti," so bili Alenkini vtisi po koncertu, za katerega pravi, da ji bo od Chillyastičnega dneva, ki ga je preživela ob naši pevki ostal najbolj v spominu. "Ko jo gledaš na dva metra in z njo poješ ... Noro res."

Alenka sicer prihaja iz Velenja in se že skoraj trideset let ukvarja s programiranjem. Mladostna mamica dveh otrok pa je tudi velika glasbena navdušenka, zato se je, ko je videla Chillyjevo nagradno igro, nemudoma prijavila.

Ko je izvedela, da je bila izžrebana, je bilo veselje neizmerno tudi zato, ker Alenka sicer pri nagradnih igrah res nima sreče, kot nam je zaupala.

Poleg tega, da je velika oboževalka Alye (spremlja jo že od najstniških let), so ji tudi izdelki Chilly zelo pri srcu. "Rada jih uporabljam predvsem zaradi super občutka svežine."

Chilly + Alya je bila zato za Alenko zmagovita kombinacija!

Naša pevka je nagrajenki že od nekdaj pri srcu, še posebej sta všeč Alyina drugačnost in drznost, zadnjo ploščo Car pa praktično zna že na pamet. Ko jo je prvič spoznala, pa je dobila vtis, da bi šla z njo lahko takoj kar na kavo.

Chillyastični dan 'intimne narave' (tako in drugače) je stekel kot po maslu. Kot je na začetku povedala Alya, ki tudi sicer skrbi za lep odnos s svojimi zvestimi oboževalci, so si bili z vsemi 'izbranci' ves čas zelo blizu.

Alya jih je spustila v prostor, kjer z bendom ustvarjajo in samo zanje pripravila koncert, na katerem smo lahko slišali posebej za to priložnost prirejene pesmi z njene zadnje plošče Car.

Alya in Alenka sta se odlično ujeli, intimni koncert pa je bil kot češnjica na tortici ali kot bi rekla Alya: »Bilo je kratko, sladko in Chilly.«

Sicer pa bo Chilly pevki delal družbo tudi letos poleti, ko bodo ob 15-letnici Alyinega glasbenega delovanja začeli nastajati prvi videoposnetki, za njen dokumentarni film. In prvi posnetki so nastali prav na Chillyastičnem dnevu.