Tina Božič si je na petkah pritekla ček za 1000 evrov

Na prijavni točki v neposredni bližini ljubljanske Mestne hiše in Prešernovega spomenika se je v dopoldanskih urah pričelo zbirati na desetine deklet, ki so se tedne pred soboto, 15. septembra, pridno prijavljale na šesti tradicionalni tek v petkah.

Tina Božič je bila tista, ki je svoje petke brusila najhitreje! (foto: Aleš Pavletič, Aleš Cipot) Aleš Pavletič, Aleš Cipot
15. 9. 2012

Po obveznem pregledu predpisane 'tekaške opreme' (katere normativ ostaja najmanj 8 cm visoke in največ 2 cm široke petke) so udeleženke prejele vsaka svojo štartno številko, rožnato majčko in promo vrečke, v katerih so jih med drugim razveselili tradicionalni Compeedovi obliži in okusne ploščice Nupo.

Dopoldanske urice je tekmovalkam in obiskovalcem prireditve krajšala čas ekipa Hulahoop, po eksplozivni plesni točki zasedbe High Heels High Hopes pa je skorajšnje tekmovanje že napovedalo ogrevanje pred tekom z nekdanjo športno mis, atletinjo in NUPO ambasadorko Ajdo Sitar.

56 pogumnih deklet se je nato - točno opoldan - najprej pomerilo na dveh predtekih, najhitrejše med njimi pa so se že nekaj minut zatem pognale še po finalni, dobrih sto metrov dolgi, tekaški trasi čez ljubljansko tromostovje,ob kateri so jih med rožnatimi baloni in trakovi spodbujali glasni navijači, številni gledalci in predstavniki medijev.

Lovorika: 'Najhitrejša petka' 2012

Najhitrejša, ki je progo finalnega teka pretekla v borih 18,48 sekundah, pa je bila tekačica:

  • Tina Božič iz Slovenske Bistrice

Revija Cosmopolitan in blagovna znamka Compeed sta jo razveselila s čekom v vrednosti 1000 evrov, bogatim NUPO paketom in polletno naročnino na revijo Cosmopolitan!

Lovorika: 'Najvišja petka' 2012

Meritve na prijavnem mestu so pokazale, da je lastnica letošnje najvišje petke postala:

  • Patricia Peklar z Vranskega na 16,2 centimetrskih stiletkah, kar je nov rekord Cosmopolitanovega teka v petkah!

Deichmann ji podarja bon za 200 €, veselila pa se je tudi polletne naročnine na revijo Cosmopolitan.

Lovorika: 'Najboljši stil' 2012

Po mnenju Cosmopolitanovih modnih strokovnjakov je imela najboljši stil tekačica:

  • Zora Mastnak iz Polzele.

Poleg polletne naročnine na revijo Cosmopolitan ji galerija Emporium podarja tudi par čevljev z visoko peto blagovne znamke Guess po njeni lastni izbiri.

Čestitke!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri