Če skupaj počneta te 3 stvari, sta popoln par

Se kdaj vprašaš, ali sta res za skupaj? Beri naprej in mogoče ugotoviš – malo za šalo in malo zares. Vsekakor pa v nadaljevanju najdeš kar nekaj idej za skupno preživljanje časa.

Če skupaj počneta te 3 stvari, sta popoln par (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
14. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

Kdo kuha in pospravlja?

Če se odgovor glasi “oba”, sta na pravi poti. Le zakaj bi kuhal in pospravljal vedno samo eden? Delo v gospodinjstvu mora biti enakomerno razdeljeno in le tako vama lahko ostane več časa za prijetne stvari, ki jih rada počneta skupaj. Razdelita si opravila, za najtežje opravke pa poskrbita skupaj. Pa še namig: med pospravljanjem si lahko zavrtita to playlisto in pospravljanje bo prijetnejše.

P. S.: Playlista je dolga točno 6 ur in 7 minut. Upamo, da bosta nered počistila veliko prej. V nasprotnem primeru pa … srečno! 

Koliko serij gledata skupaj?

Imata popolnoma enak okus za filme in serije ali le redko najdeta nekaj, kar je všeč obema? Mi verjamemo, da se najde nekaj za oba. Zato smo pobrskali po predlogih in sestavili seznam serij, ki si jih preprosto morata ogledati skupaj:

● Euphoria

● Archive 81

● After Life

● Inventing Anna

● Love Is Blind

● Vikings: Valhalla

● Bridgerton

● Stranger Things 

● The Umbrella Academy

● Russian Doll

● Peacemaker

● Tokyo Vice

Če sta si te serije že ogledala, klikni tukaj, saj se gotovo še najde kaj, kar bo zanimivo obema v razmerju. Poiščeta lahko najbolj gledane filme in serije na svetu, ki so dostopne na različnih platformah. 

P. S. 2: Pri skupnem spremljanju serij je najhuje, če si kakšen del en partner ogleda sam in nato namerno ali nenamerno partnerju razkrije razplet zgodbe. ;)

Pari, ki si delijo hrano, ostanejo skupaj

Se strinjaš z zgornjim? Mi vemo, da je to preprosto res. Tisti pari, ki si delijo hrano, so zagotovo za skupaj. Le kaj je lepšega od tega, ko v Meku svojemu fantu ali punci suneš nekaj krompirčka! In ko je že ravno govora o Meku – ali veš, da lahko osvojiš brezplačen burger BBQ Bob ali BBQ Bonnie?

Gre za dva top burgerja iz linije Master burgers, ki se lahko pohvalita z bogatimi in kakovostnimi sestavinami, za poseben značaj pa poskrbi originalna BBQ omaka. Klikni tukaj in si priigraj dejt z BBQ Bobom ali BBQ Bonnie. Brezplačno! Mogoče bo sreča na tvoji strani.