Če si se med karanteno navadila na to, naj tako kar ostane!

Verjetno si pred koronačasom veselo šopingirala po trgovinah in trgovskih centrih, kaj pa zdaj? Je ta čas spremenil tvoje navade? Na spletu lahko kupiš skoraj vse, kar ti srce poželi, pri tem pa ostaneš na varni razdalji in prihraniš energijo za kaj drugega, kar napolni dušo. Sploh veš, koliko didžejev na spletu vrti muziko prav zate?

Če si se med karanteno navadila na to, naj tako kar ostane! (foto: Unsplash) Unsplash
10. 6. 2020 | Promocijsko sporočilo

1 Ličila & druga kozmetika 

Ko kupuješ kozmetiko na spletu, je prednost vsekakor to, da lahko nemoteno brskaš po straneh različnih ponudnikov in blagovnih znamk ter primerjaš cene, poleg tega imaš na voljo forume in druge spletne platforme, kjer si lahko ogledaš mnenja o določeni znamki/izdelku ter se o vsem skupaj pozanimaš iz prve roke. 

2 Poletne obleke & co.

Le kaj je lepšega kot v miru spet in spet pregledovati ponudbo poletnih oblek, izbirati najbolj všečne na seznam priljubljenih, počakati, da mine nekaj časa, in potem, ko se ti vse skupaj malo 'poleže', ožji izbor preveriti še enkrat, da izbereš res najboljšo, in to objektivno? Vmes lahko preletiš še svojo garderobno omaro, v mislih kombiniraš obstoječa oblačila z novo izvoljenko, in opraviš resnično premišljen, dober nakup?

3 Modni dodatki & 'gedžeti' 

Popolna ura, ki si jo čakala že vse življenje, torbica v obliki mačke, dezinfekcijski polnilnik za telefon, pametna zapestnica ... na spletu lahko najdeš prav vse in pri tem te nihče ne priganja – niti lastna kondicija, ki ti je med celodnevnim šopingom v živo lahko kaj hitro začne primanjkovati. Neskončno ogledovanje iz udobja najljubšega naslanjača, čakanje na pravi trenutek za nakup, preprosto plačilo in le še – pričakovanje, da pozvoni na vratih, ko prispe paket.

Da boš lahko nemoteno uživala v spletnih nakupih, pa je korak pred tem, ki je pomemben, izbira pravega operaterja. Ko ga izbiraš oziroma tudi če si ga že izbrala, razmisli, ali ti dejansko nudi vse, kar potrebuješ, da si lahko nemoteno ogleduješ in kupuješ stvari na spletu. Osredotočena bodi na uporabnost in prednosti mobilnega ali fiksnega omrežja oziroma njegovo stabilnost in zagotavljanje storitev.

Če morda še ne veš, je omrežje Telemach prejelo certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji na slovenskem trgu, ki ga je izdala neodvisna mednarodna družba Umlaut. 

Dolgoročni razvoj mobilnega in fiksnega omrežja, več kot 100 milijonov naložb ter napredna tehnologija in inovacije zdaj uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponujajo najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev.