Izjemen pametni TELEFON, ki ga kot modna navdušenka moraš imeti!

Ti, ki obožuješ vse lepo in trendovsko, boš zagotovo navdušena nad pametnim telefonom, ki bo poudaril tvoj stil in pritegnil poglede.

Izjemen pametni TELEFON, ki ga kot modna navdušenka moraš imeti! (foto: Samsung) Samsung
29. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

Če že dolgo skrbno nadgrajuješ svoj modni stil, bi bilo res škoda, da vanj ne bi vključila vseh modnih in drugih dodatkov, ki se ga lahko še dodatno poudarijo. Si že našla pametni telefon, ki popolnoma dopolni tvoj slog? Takega, ki pade v oči s svojo obliko in barvo ter mu lahko dodaš oseben pridih?

Me smo ga našle! To je Galaxy Z Flip4! Ne čudi nas, če si zanj že slišala od kakšne modne navdušenke ali ga videla v rokah kakšne vplivnice. Privlačen dizajn in všečni barvni odtenki govorijo sami zase. Telefon pa seveda poleg izgleda odlikujejo tudi izjemne funkcije. Galaxy Z Flip4 je zagotovo nepogrešljiv spremljevalec, ki se zna prilagoditi še tako drugačnemu življenjskemu slogu. 

#v samo tvoji (najljubši) barvi in obliki

Telefon lahko izbereš v barvi, ki kar najbolj sovpada s tvojimi preostalimi modnimi dodatki. Naprava je na voljo v štirih odtenkih: vijoličastem, grafitnem, rožnato zlatem in modrem. Edinstven učinek zagotovi še moten zaključek na steklu, ki ustvari mehak kontrast s svetlečim kovinskim okvirjem visokega sijaja. Galaxy Z Flip4 je majhen, a obenem mogočen telefon, ki pritegne poglede in nadgradi tvoj videz.

#trpežen in vzdržljiv

Galaxy Z Flip4 se brezhibno prepogiba! Zaradi napredne vzdržljivosti je močnejši kot kdaj prej in brez težav zdrži do 200 tisoč prepogibanj. V vsakem pogledu je to eden najvzdržljivejših zložljivih telefonov. Zaščiten je z ekskluzivnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom in najodpornejšim aluminijastim okvirjem.

#personalizacija s pomožnim zaslonom

Edinstvenega boš lahko naredila s pomočjo zunanjega pomožnega zaslona po meri. Tega po želji lahko spremeniš z uporabo videov ali fotografij ter lastnim AR emojijem. Prilagodi podobo glede na trenutno razpoloženje ali stil!

P. S. Pomožni zaslon ti ponuja tudi vse aplikacije, ki jih pogosto uporabljaš. Na njem imaš dostop do hitrih nastavitev, tu odgovoriš na sporočila in upravljaš aplikacije z dotiki in premiki. 

#za najčudovitejše posnetke in fotografije

Tvoje fotografije in videoposnetki bodo zdaj še bolj všečni in gledljivi. S pomočjo funkcije FlexCam ta pametni telefon razširi tvoje režisersko stališče, ko snemaš sebe, prijatelje ali kogarkoli že iz novih zornih kotov. FlexCam je vsestranska prostoročna izkušnja kamere, s katero lahko Izkoristiš vse agilne kote svojega telefona za zajemanje skupinskih posnetkov, selfijev in videoposnetkov.

Z Nightography na glavni kameri boš brezhibne in jasne posnetke delala tudi, ko pade noč. Večje slikovne pike na širokokotni kameri ti zagotavljajo dober prikaz podrobnosti. Nightography tehnologija pa ni namenjena samo fotografiranju, ampak tudi snemanju. 

P. S. Tudi to je prednost pomožnega zaslona: medtem ko snemaš selfi z glavno kamero, si lahko na pomožnem zaslonu že ogledaš predogled v realnem času. 

#za izjemno povezljivost z družbenimi omrežji

Ko je tvoj video pripravljen za premiero, ga preprosto naloži na izbrano družbeno omrežje. Visokokakovostni video si lahko s prijatelji skupaj ogledaš prek souporabe v živo – s sinhroniziranimi videi pa lahko v realnem času ujameš odziv sledilcev na dogajanje.

#še boljša in trpežnejša baterija

Galaxy Z Flip4 se lahko pohvali z nadgrajenim 4nm procesorjem, ki deluje z dolgotrajno 3.700 mAh (tipično) baterijo. Baterija bo s teboj zdržala dolgo v noč. Ko se izprazni, pa jo lahko sedaj s super hitrim polnjenjem napolniš bistveno hitreje kot pri starem pametnem telefonu.

Idealen dodatek so tudi slušalke ...

Popolno simbiozo stila in funkcionalnosti boš dobila, če boš svoj novi telefon združila z brezžičnimi slušalkami Galaxy Buds Pro 2. Na voljo so ti v vijoličasti barvi, grafitni ali beli, ki se popolno ujamejo z barvo tvojega izbranega telefona, z njimi pa boš doživela noro kakovostno izkušnjo poslušanja.

V tvojih ušesih se bo razvil vrhunski brezžični zvok (24-bitni), medtem ko se ti bodo te lepo oblikovane slušalke ergonomsko prilegale ter bodo udobno ždele v tvojih ušesih prav ves dan. Slušalke so polirane in se ponašajo z visokim sijajem, mat notranjost pa je mehka in prijazna do tvoje kože. Izboljšana tehnologija pretoka zraka pomaga tudi zmanjšati pritisk na ušesne kanale.

Najboljša dodana vrednost: Medtem ko bo funkcija ANC s 3 mikrofoni z visokim SNR odpravila več zunanjega hrupa, te bo inteligentni 360-stopinjski zvok obdal, kot da si tam – vse bo slišati bolj realistično. 360-stopinjski zvok lahko celo natančno določi smer zvoka med gibanjem tvoje glave, kar ti omogoča prostorsko izkušnjo. 

Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke se bodo avtomatsko pojavile na tvojem Samsung Galaxy telefonu, pripravljene za povezavo z enim dotikom. Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke se bodo avtomatsko pojavile na tvojem Samsung Galaxy telefonu, pripravljene za povezavo z enim dotikom.

Ob nakupu Galaxy Z Flip4 med 12. 9. in 16. 10. 2022 prejmeš tudi darilo – novo Galaxy Watch5! 

Za pridobitev pravice do darila se moraš po prevzemu svojega novega telefona Galaxy registrirati v Samsung Members aplikaciji (pod zavihkom UGODNOSTI je treba klikniti na Registracija za fizične/pravne osebe in izpolniti podatke) najpozneje do 30. 10. 2022. Rok za dostavo daril je 15. 12. 2022. Več informacij o promociji najdeš na spletnem mestu podjetja.