Če ne veš, kako bi nekomu polepšala dan, mu podari TOLE!

Ideja za eno lepših, naravnost brezčasnih daril ...

Če ne veš, kako bi nekomu polepšala dan, mu podari TOLE! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
23. 7. 2018

Kaj je Little Otja?

Little Otja je slovenska blagovna znamka, ki temelji na kakovostnem oblikovanju in premišljenih izdelkih.

Pri Little Otji razvijajo dekorativne predmete za sodobne otroške sobice in prostore, ki jih družijo preproste oblike ter umirjeni toni, predvsem pa sporočilo, da so tudi izdelki za najmlajše lahko lično oblikovani.

Glavni junak blagovne znamke je ...

Zajček Otja, ki živi v Borovem gozdu. Po poklicu je botanik. Rad se sprehaja po gozdu in išče storže. Ima štiri prijatelje, s katerimi preživlja proste dneve in večere po službi. Medved Lorem je računalničar, risinja Nanna učiteljica, lisica Dolor gimnastičarka (in miss sosednjega Smrekovega gozda leta 2016), polhinja Ipsum pa intermedijska umetnica - in to iz Francije!

Otjo pogosto obiskujejo tudi sorodniki, prijatelji in znanci iz tujine. 

Prebivalce Borovega gozda navdihuje otroška preprostost, ki nagovarja k uporabi lastne domišljije in otrokom privzgaja čut za lepo. Borov gozd je na las podoben našemu svetu, le da v njem čas teče počasneje in je zrak čistejši.

Otji in prijateljem ni vseeno, v kakšnem svetu živijo, zato se pri znamki Little Otja trudijo uporabljati naravne materiale, da bi čim manj obremenjevali okolje in da bo zrak v Borovem gozdu še naprej ostajal čist.

Med izdelki, ki jih ponuja Little Otja, so plakati različnih dimenzij (tudi po meri), razglednice, voščilnice, nalepke, zavijalni papir, avgusta prihajajo leseni pladnji, jeseni pa izdelki iz tekstila.

Štiri načela blagovne znamke Little Otja

Štiri načela, ki jim sledimo pri razvoju izdelkov, so kakovostno oblikovanje, kakovostna vsebinaangažiranost in okoljska zavest.

Preberi še: Zakaj je tako pomembna nega kože po sončenju?

Priporočamo tudi: Kako do popolnih trepalnic - bralke so testirale!