Če boš vsak dan na Instagramu naredila TOLE, boš v enem tednu dobila kar 50 novih sledilcev

Če si želiš povečati število svojih Insta sledilcev, beri dalje. 😉

Če boš vsak dan na Instagramu naredila TOLE, boš v enem tednu dobila kar 50 novih sledilcev (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2019

Trike, kako do čim večjega števila sledilcev, je v teh dneh na svojem Instagramu delila priljubljena nemška blogerka Victoria Smirnov (slediš ji lahko TUKAJ), ki je v svojih Insta zgodbah zapisala skrivnost svojega uspeha. Mimogrede, samo na Insatgramu ji sledi skoraj 90 tisoč ljudi. 

S temi nasveti bo tvoj Instagram poletel v višave!

1. Poišči Instagram profile s podobno vsebino, kot je tvoj

Ne samo, da se lahko naučiš kak trik ali dva glede fotografije, ampak veliko večja možnost je, da med temi profili najdeš svoje potencialne sledilce, saj jih očitno zanimajo enake stvari kot tebe.

Natančno si oglej vsako fotografijo in preglej komentarje!

Če ima fotografija med 100-300 komentarjev pomeni, da je deležna velike pozornosti in je njihova prisotnost na Instagramu močna!

2. Ne glej samo tistih profilov, ki so v slovenskem jeziku!

Zakaj bi se omejevala? Instagram je širok in poln raznoraznih kultur, ljudi iz vseh držav sveta in to pomeni, da imaš prav toliko možnosti za nov krog svojih sledilcev!

3. Spremljaj ljudi, ki komentirajo in bodi še posebej pozorna na TOLE

Profili, ki veliko komentirajo in pišejo dolge komentarje, so tisti, ki jih potrebuješ! Oni so tvoja ciljna tarča! So zelo aktivni in prisotni, vedno v iskanju zanimivih novih profilov! TVOJEGA, torej! ;)

Oglej si njihove profile, jim sledi, povšečkaj fotografije in obvezno pusti pri njih komentar, ki naj ne bo sestavljen iz samo dveh emojijev!

4. Ključ uspeha je, da si aktivna!

Brez tega žal ne bo nič! Samo tako te bodo opazili in tako boš pridobila njihovo pozornost! To delaj vsak dan in kmalu boš videla rezultat!

Všečkaj, klikaj, komentiraj - boš videla, da se ti bo izplačalo! ;)

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TOP modni kos, ki bo TO pomlad kraljeval na Instagramu (navdušeni smo!)

Priporočamo tudi: Nikoli ne uganeš, katero mesto nam na Evroviziji napovedujejo stavnice!