Če boš upoštevala TO, boš to pomlad priredila daaaleč najboljšo zabavo (+ PRIPOMOČKI, ki jih potrebuješ)

Priredi zabavo, ki ti jo bodo zavidali prav vsi! 😍

Če boš upoštevala TO, boš to pomlad priredila daaaleč najboljšo zabavo (+ PRIPOMOČKI, ki jih potrebuješ) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
7. 3. 2023

S prihodom toplejših dni že komaj čakamo sonce in vonj po pomladi, poletju, po druženju in odličnih zabavah! Druženja na prostem imajo svoj čar, zato smo ti pripravili nekaj super simpatičnih idej kako organizirati zabavno druženje v krogu tistih, ki ti na obraz izvabljajo največje nasmehe.

Si pripravljena na najbolj nepozabno zabavo doslej?

Najprej razmisli o seznamu povabljenih in dodaj tiste, za katere si resnično želiš, da se zopet vidite in podružite.

Naj velja pravilo "manj je več".

Število povabljenih raje omeji na neko normalno številko, da se boš lahko zares posvetila vsem. Lokacijo in datum izberi glede na vreme, razpoložljivost in želje.

OK, zdaj pa zares! Želiš, da ima tvoja zabava posebno temo?

Tematske zabave so super, niso pa za vse. V kolikor se odločiš za določeno temo, razmisli, ali želiš, da je tematsko obarvan samo prostor druženja, ali želiš iti "all in" in morajo biti tematsko oblečeni tudi tvoji gostje, hkrati pa bo tematsko obarvano tudi dogajanje na zabavi. Mi ti svetujemo, da za ideje prebrskaš Pinterest.

Ampak pazi, da se ne izgubiš v poplavi idej.

Naj bo vodilo pri organizaciji "work hard to keep it simple". Lahko dodaš samo zabavne servietke ali pisane kozarčke. Morda prav posebno dekoriraš tortico ali sladice. Lahko pa izbereš samo pisane balone, ki bodo plapolali v vetru.

Prebrskaj spletne poličke trgovine Smile Concept Store in prepričani smo, da boš našla vse, kar potrebuješ za nepozabno zabavo! Povezavo do trgovinice ti dodajamo spodaj. 

Skoraj si na koncu, razmisli samo še o zabavnih aktivnostih, ki so lahko bolj umirjene ali športne.

Pripraviš lahko tudi izvirni kotiček za fotografiranje, da bo zares zabavno in nasmejano. In vse, kar ti ostane sedaj, je, da se pridružiš svojim gostom in uživaš na nepozabni zabavi, ker to na koncu največ šteje.

Vse pripomočke za nepozabno zabavo najdeš TUKAJ

Fotografije: Ginger Ray, Meri Meri