Če boš posnemala Gajo, boš v izpitnem obdobju ohranila POPOLN FOKUS (pa tudi VITKO linijo!)

Pa je spet tu! Mesec norih priprav na izpite, prečutih noči, ogromnih količin popite kave in poseganja po nezdravih prigrizkih ob najbolj neprimernih urah. Kaj pa, če je lahko drugače?! Preveri naše namige, kako povečati koncentracijo in se obenem izogniti pridobivanju odvečnih kilogramov.

Če boš posnemala Gajo, boš v izpitnem obdobju ohranila POPOLN FOKUS (pa tudi VITKO linijo!) (foto: PROMO) PROMO
13. 1. 2020 | Promocijsko sporočilo

Gibaj se na svežem zraku 

Si tudi ti ena izmed tistih, ki se na izpitno obdobje pripravijo z ogromno količino kave, da te ta ohranja budno v nočeh, ko ponavljaš še zadnje opombe pred izpitom? Priznamo, kava je super, a če se za en mesec zatopiš v knjige, ven pa greš samo takrat, ko stopiš do avtobusa in nazaj, si ne delaš velike usluge. Naši možgani namreč za normalno delovanje potrebujejo zadostno količino kisika, tega pa dobimo z gibanjem na svežem zraku.

Rešitev: Vsakič, ko začneš čutiti povečano utrujenost, pusti knjige in se odpravi ven. Že 20 minut aktivnega gibanja na zraku bo pospešilo cirkulacijo krvi in dotok kisika v možgane, nazaj pa boš prišla bistrih misli in pripravljena na nova znanja.

Upri se napadom lakote 

Nobena skrivnost ni, da med intenzivnim učenjem še bolj hrepenimo po nezdravi hrani oziroma prigrizkih. Pogosto je tako tudi v poznih večernih urah, ko so misli preokupirane z učenjem, organizem pa nam sporoča, da je čas za počitek. 

Rešitev: Namesto keksov in še ene instant kave si raje privošči kavo, ki pomaga zavirati povečan apetit in hkrati povečuje koncentracijo. Kava Tummyccino je popolna kava za hujšanje, ki pa hkrati pozitivno vpliva tudi na tvojo miselno učinkovitost. Ima okus po slastnem kapučinu, le da ne vsebuje mleka. Vsebuje pa skrbno izbrane aktivne sestavine, kot so instant kava, semena guarane, ekstrakt garcinie cambogie, zeleno kavo in inulin. 

Guarana ohranja raven energije in koncentracije, da se boš lahko dlje in bolje učila, garcinia cambogia klinično dokazano zavira željo po hrani, inulin pa zagotavlja občutek sitosti, ugodno vpliva na prebavo in zmanjšuje napihnjenost. Kombinacija vseh sestavin je torej letošnji “must have” učenja, s katerim ne boš samo dlje časa zbrana, temveč se boš več kot uspešno uprla tudi potrebi po prigrizkih. 

Zamenjaj torej svojo običajno kavo s Tummyccinom, kot je to storila tudi Gaja Prestor, in uživaj v hitro vidnih rezultatih, ki sledijo!