Če bi podeljevali Oskarja za najboljši televizor, bi zagotovo pripadel novemu Samsung Neo QLED

Ste tudi vi spremljali letošnje Oskarje? V Los Angelesu je namreč potekala že 95. podelitev filmskih nagrad Oscar. Mnenja o tem, ali so šle nagrade v prave roke, so seveda tako kot običajno deljena, saj ima prav vsak svojega favorita. 

Če bi podeljevali Oskarja za najboljši televizor, bi zagotovo pripadel novemu Samsung Neo QLED (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
23. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

A brez dvoma gre za same izjemne filme, ki jih bomo gledali še leta. Izjemni filmi pa zahtevajo tudi izjemne naprave, na katerih jih predvajamo, sicer izkušnja ne more biti popolna. Prav takšni pa so novi televizorji Samsung Neo QLED in OLED - POPOLNI!

Vrhunska izkušnja domačega kina

Pri nakupu novega televizorja večina uporabnikov išče najboljšo kakovost slike. Želimo si najbolj realistično sliko in čim bolj naraven zvok, zato da je izkušnja res pristna. Za zagotavljanje jasne slike, ki prinaša izredne podrobnosti in neverjetno hitro delovanje, skrbi vrhunski Nevralni procesor Quantum 8K, ki uporablja umetno inteligenco in optimizira visoke ravni kontrasta. Hkrati je tu tehnologija Quantum Matrix Pro za najbolj realističen prikaz barv in živ vpogled v najmanjše podrobnosti.

Da zvok še nadgradi izkušnjo gledanja, omogoča tehnologija Dolby Atmos, ki prinaša čisti zvok in napolni prostor. Druga fantastična tehnologija, ki odlikuje te televizorje je Object Tracking Sound Pro, ki interpretira dogajanje na zaslonu in proizvaja dinamičen zvok, ki uporabniku omogoča, da se popolnoma potopi v vsebino iz vsakega kota sobe. Hrbtna stran, ki je zasnovana v obliki ribje kosti in skriva zaobljene zvočnike, skrbi za izboljšanje zvočne izkušnje pri gledanju filmov.

Radi igrate igre?

Tudi če ob omembni televizorja prej kot na film pomislite na video igro, je to prava naprava za vas. Tehnologija Gaming Motion na pametnem televizorju Samsung Neo QLED 2023 in še funkcija Motion Xcelerator Turbo Pro lahko z največjo natančnostjo posnemata hitre gibe katerega koli lika v videoigri. Za še boljši prostorski učinek, da se lahko resnično potopite v vlogo svojega lika iz videoigre, so zvočniki televizorja in zvočna vrstica brezhibno sinhronizirani in delujejo skupaj.

Doma telovadite?

Smart TV Neo QLED ima opcijo kamere Slim Fit in če ste eden tistih, ki raje telovadijo doma, kot obiskujejo fitnes, bo vadba na ta način še enostavnejša in prijetnejša. Aplikacijo Samsung Health na svojem pametnem telefonu lahko enostavno povežete s televizijo, izberete eno od možnosti vadbe in že se gibate. Lahko pa se prek video povezave povežete s trenerjem in vadite v živo. Kamero lahko uporabite tudi kadar morate od doma opraviti kakšno službeno videokonferenco ali pa se povežite s prijatelji izven države, ki jih niste videli že nekaj časa. 

Ta model televizorja ima poleg "slim" kamere tudi "slim" zunanjost, ki se bo čudovito podala v katerikoli interier. Elegantna zaslova Infinity One, ki je skoraj brez robov in neverjetno tanek okvir omogočata, da se popolnoma potopite v vsebino pred vami, pa naj gre za film, serijo, pogovro s prijatelji ali vadbo.

NEO QLED Smart TV ima za vsakogar nekaj, ne glede na to, ali uživate v gledanju filmov, igranju video iger ali telovadbi. S tem inovativnim televizorjem bo bivanje doma še večji užitek, saj v dnevno sobo vnaša čudoviti digitali svet v vsem svojem sijaju. 

Ob prednaročilu vas čakajo tudi čudovita darila - telefoni Galaxy

Če vas vse izjemne lastnosti novih televizorjev Samsung Neo QLED še niso povsem prepričale, da bi prednaročili novi televizor že sedaj, bo to skoraj zagotovo naredila izjemna ponudba ob prednaročilu. Samsung namreč za vsako prednaročilo televizorja iz nove linije Neo QLED in OLED namreč podarja najljubše pametne telefone Galaxy. Ob prednaročilu modelov OLED 55'' ali OLED 65'' in Neo QLED 55” ali 65” ter modela Neo QLED 8K 65'' kot darilo prejmete pametni telefon Galaxy A53 5G. Ob nakupu modela Neo QLED 8K 75'' prejmete pametni telefon Galaxy S21 FE, pri nakupu modela Neo QLED 8K 85' pa pametni telefon Galaxy S22. Akcija traja od 20.3. do 9.4.2023. Za prednaročilo in več informacij o akciji obiščite spletno stran Samsung.