Čas za prijateljico x 5

Nikar je ne zanemari! Morda se ti zdi samoumevno, da te ima rada in ti vedno stoji ob strani, saj sta vendar prijateljici, a vseeno razmišljaj malo drugače: če želiš ohraniti srčno bližino, ki sta jo ustvarili, je dobro to redno negovati tudi s fizično bližino. V tebi zato budimo željo po 5 najbolj preprostih, a hkrati še vedno najboljših načinih druženja s prijateljico.

11. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

1 Na kosilo ali večerjo

Hrana je odličen način združevanja. Medtem ko ob slastnih grižljajih klepetata o vsem mogočem, se med vama krepi vez. Dogovorita se in si kosilo ali večerjo privoščita vsaj dvakrat na mesec. Datuma vajinega kulinaričnega druženja si zapišita vsaka v svoj bullet journal oziroma planer in – če se le ne zgodi kaj res nepredvidenega in neodložljivega – nikoli ne odpovejta. Tudi prijateljska ljubezen gre skozi želodec!

2 Seveda, šoping

Združita prijetno s koristnim in se podajta na nakupovalno avanturo. Vzemita si ves dan časa in skupaj prečešita vse mogoče trgovine. Pri tem lahko čas seveda unovčiš tudi tako, da si na lovu za tistim, kar res potrebuješ, zraven pa še malo paseš oči in s prijateljico pokomentiraš to in ono zabavno (ali malo manj zabavno) plat mode. Koristno bo tudi to, da boš ob sebi imela še en par oči, ki ti bodo iskreno povedale, kako te one vidijo v ogledalu v tistem trendnem, a precej posebnem kombinezonu.

3 Skupaj na sprehod, tek ali fitnes

Če tega še nista poskusili, veliko zamujata. Druga drugi sta lahko skorajda osebni trenerki. In to ne le za oblikovanje telesa, ampak tudi za stanje duha. Šalo malo na stran, povedati hočemo, da se skupaj odpravita na športanje, hkrati pa lahko medtem predelata tudi kakšne težave ali si samo olajšata dušo, predelata dnevno dogajanje, si izpovesta čustva, ki vaju tiščijo. Hitra hoja s prijateljico je tako lahko dvojna terapija – fizična in psihična!

4 Kaj pa vikend pobeg?

Enkrat na leto si privoščita pobeg ob koncu tedna. Lahko za en dan, lahko za dva. Izberita vsaj malo oddaljeno destinacijo, da zamenjata okolje, in se podajta na samo vajino avanturo. Čeprav bo to namakanje v džakuziju, je dovolj že to, da bosta daleč stran od vsakdanjih skrbi in opravil. Že to je dandanes, v tem hitrem času življenja, lahko prava pustolovščina!

5 Skupen ogled telenovele na tablici

Če sta prijateljici, je prav mogoče, da spremljata isto telenovelo, nanizanko, nadaljevanko, oddajo. Kaj ko bi si jo enkrat na teden ogledali skupaj? Doma je dnevna soba polna preostalih družinskih članov, zato si na primer lahko omislita 'kino trenutek' v avtu, kjer si izbrano teve vsebino ogledata na tablici, ali pa v toplem vremenu najdeta miren kotiček nekje v naravi.

Te skrbi, da bi s tem presegla količino prenosa podatkov na svojem telefonu? Ta skrb je odveč s Telemachovim paketom NAJVEČ! Telemach je znova premaknil meje mobilne komunikacije in presenetil s še boljšim paketom NAJVEČ, ki prvi na slovenskem trgu ponuja neomejeno uporabo prenosa podatkov.

Uporabnikom je v paketu NAJVEČ na voljo kar 100 GB podatkovnega prenosa po najvišji hitrosti, ki jo omogoča omrežje najnovejše generacije, po preseženi količini pa hitrost prenosa podatkov še vedno zagotavlja nemoteno uporabo spleta, družbenih omrežij in mobilne televizije. Cena paketa NAJVEČ je žepu prijazna in celo za 2 evra ugodnejša kot prej; mesečna naročnina znaša 20 evrov za obstoječe uporabnike Telemachovih fiksnih paketov ter 22 evrov za ostale.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri