Čarobna darila za tvoje ljudi!

Že veš, kaj boš za božič ali novo leto podarila svojim naj ljudem? Z izdelki, ki so del projekta Štartaj Slovenija in jih dobiš na policah megamarketov INTERSPAR, ne boš zgrešila. So edinstveni, inovativni, tudi trendni oziroma v koraku s časom in hkrati usmerjeni v prihodnost, predvsem pa so tako zelo zelo posebni zaradi zgodb ljudi, ki stojijo za njimi. Z njimi podariš več. 

Čarobna darila za tvoje ljudi! (foto: shutterstock) shutterstock
7. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Svoji ljubljeni osebi boš s takim poklonom sporočila, da vidiš širšo sliko, ko izbiraš darilo zanjo, saj ti je mar za izvirno idejo in tudi kakovost, ter da si z mislimi pri njej oziroma njemu, saj mu želiš le vse najboljše. Zdaj pa le še izberi − vsakemu od njih tisto, kar meniš, da v svojem življenju najbolj potrebuje!

4kidsandus

Ob vsakem umivanju las bo ljubljena oseba, ki ji boš podarila ta neoporečni izdelek za lase, mislila nate. Le kako ne bi ob tem nežnem dotiku narave! In prijetno dišeče pene ... S šamponi in balzamom za lase 4kidsandus podariš misel na zdravje − z njimi poveš, da ti je mar za njeno/njegovo zdravje.

Yanika

Z Yaniko podariš možnost izbire, da je dom obdarovanke/obdarovanca čist kljub prisotnosti tako oboževanega kosmatega ljubljenca 'povsod po hiši'. S pomočjo tega razpršila bodo njegove tačke namreč čiste za pravo praznično crkljanje − tudi na kavču. 

La Popsi

Svoje praznične zabave lahko nadgradiš in obogatiš z edinstvenimi koktajli, ki v sebi nosijo zamrznjeni sadni desert na palčkah − La Popsi.

Palačinke takoj!

Kanapeji iz palačink? Zakaj pa ne? S pripravljeno zmesjo Palačinke takoj! pustiš domišljiji prosto pot pri pripravi prazničnih jedi. Ali pa na najbolj preprost način preprosto postrezi palačinke! Nihče se jih nikoli ne brani, tudi na praznični mizi ne.

Marmela

S slastnimi namazi Marmela bo priprava prazničnih slaščic ena sama zabava! Recept je preprost: odpri, namaži in postrezi.

Moja presna granola

Za blagodejna jutra v novem letu ti predlagamo Mojo presno granolo, hranljivo, vegansko in hrustljavo dobroto. Toplo pa jo priporočamo tudi kot lahko malico ali večerjo, ki ravno prav nahrani.

Mul'c

Otroški vsakdan bo tudi v novem letu potreboval energično podporo. To jim bo dal žitni obrok Mul’c. Toda Mul'c ni samo za otroke, z lahkoto je tudi idealno 'gorivo' zate!

Gaia naturele kolagen shot

S prehranskim dopolnilom Gaia naturele kolagen shot boš koži, lasem in nohtom v novem letu namenila res posebno pozornost. Preverjeno deluje!