Buče in bučke na noč čarovnic

Na noč čarovnic se najbolj prileže kakšen celonočni filmski maraton grozljivk, odhod v mesto s kakšnim zares odštekani make-upom in vse tisto rezljanje buč in bučk pa v ospredje tega nenavadnega 'praznika' postavlja predvsem našo kreativno plat in domišljijo.

Buče in bučke na noč čarovnic (foto: profimedia) profimedia
31. 10. 2013

Noč čarovnic prav zato ima svoj neustavljivi čar in šarm!

Ne spreglej!

Profi grozljiva maska!

Če boš 31. oktobra poletela na sladkanje od vrat do vrat, se prej ustavi v prodajalni Kabuki Make up place na Prečni ulici 6 v Ljubljani, kjer si boš lahko s profesionalno kozmetiko za filme in gledališča izdelala grozljivo masko.

Pazi, da se ne ustrašiš sama sebe!

Buče in bučke!

Konec oktobra, ki je rado bogato s poljščinami, še posebno pisanih buč in bučk zna biti v izobilju, gre seveda kakšno od njih uporabiti za jesensko okrasje. Tiste najlepše in največje si seveda zaslužijo posebnega 'srhljivega tretmaja'.

V spodnjem videoposnetku boš našla nekaj zanimivih idej, ki bi te znale navdihniti k ustvarjanju ...

... in nekaj koristnih napotkov, kako se zgornjim zgledom morda približati.

Slovenija na noč čarovnic!

Med 25. in 28. oktobrom bodo čarovnice zavzele rove pod starim Kranjem, 31. oktobra pa zaplesale tudi v Dvorcu Rakičan. Čarovniška zabava naj bi trajala do zgodnjih jutranjih ur, še obljubljajo :P

V noči na praznik vseh svetih se lahko pustiš povabiti tudi v Štanjel, kjer te bodo pričakala 'strašljiva' presenečenja in dogodivščine, ali pa Noč čarovnic preživiš kar v Pustolovskem parku GEOSS.

Male in velike otroke bodo morda zanimale prava čarovniška šola, začaran živalski vrt, začaran gozd in druge nenavadne coprnije za noč čarovnic, ki bodo potekale v Živalskem vrtu Ljubljana.

Tako ali drugače bo zabavno tudi v marsikaterem klubu in praktično vsakem lokalčku, ki da kaj 'čarovniškega' nase, med drugim se tako v Cirkusu obeta čisto prav noč živih mrtvece ;)