Briljantna komedija Mamin sinko - kmalu v kinu!

20. marca v slovenske kinematografe prihaja komedija, ki je dobila 10 nominacij na French Cesar Awards, med drugimi tudi za najboljši film, režijo, senarij in glavnega igralca. 

Briljantna komedija Mamin sinko - kmalu v kinu! (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
2. 3. 2014

ME, MYSELF AND MUM je filmska mojstrovina odličnega francoskega igralca Guillauma Gallianna, ki v filmu odigra dve vlogi (samega sebe in svojo mamo) ter hkrati prevzame nastajanje scenarija in režisersko palico. 4 ure šminke je bilo potrebno da se Guillaum spremeni v svojo mamo in še dodatne 3 ure da iz Guillauma otroka postane odrasli Guillaum.

Dva meseca snemanja je potekalo v konstantnih spremembah Guillauma iz glavnega igralca v scenarista in režiserja in nazaj. Vendar se Guillaum nikoli ni pritoževal, ravno nasprotno, s svojo pozitivno energijo in čustvenim pogledom na svet je okužil celotno ekipo.

Film je nastal na podlagi gledališke predstave, ki je bila tako uspešna, da bi bilo škoda ne prenesti jo na filmska platna. Govori o odnosu med mamo in sinom, ki ni popolnoma prepričan v svojo seksualno usmerjenost.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri