Brezplačna silvestrovanja na prostem po Sloveniji!

Trgi številnih slovenskih mest bodo na nadaljšo noč v letu tradicionalno polni zabave željnih obiskovalcev. Da se lažje odločiš, kje boš preživela vstop v novo leto, smo na enem mestu zbrali dogajanja v največjih mestih 31. decembra 2013.

Brezplačna silvestrovanja na prostem po Sloveniji! (foto: Aleš Pavletič) Aleš Pavletič
30. 12. 2013

Ljubljana

Najbolj pestro bo dogajanje zagotovo v prestolnici, saj koncerte pripravljajo kar na štirih prizoriščih hkrati z začetkom ob 21.30.

  • Trg francoske revolucije

Na svoj račun bodo prišli ljubitelji alternativne rock glasbe. Nastopili bodo Clockwork Psycho, Ludovik material, Demolition group in Zaria.

  • Mestni trg

To prizorišče je tradicionalno namenjeno generaciji srednjih let. Letos bosta nastopili Alenka Godec in Nuša Derenda.

  • Pogačarjev trg

Program je namenjen ljubiteljem slovenskih izvajalcev popularne in narodno zabavne glasbe. Nastopajo Ansambel Toplar, Andreja in Ansambel Kolovrat.

  • Kongresni trg

Prizorišče je namenjeno najširšemu krogu obiskovalcev. Izbor izvajalcev zagotavlja zabavo vsem generacijam, s trga pa je tudi eden najlepših pogledov na ognjemet. Letos so organizatorji povabili Samuela Lucasa, Tanjo Žagar in Čuke.

Maribor

Silvestrovanje v Mariboru je edinstveno doživetje v starem mestnem jedru, na največjem slovenskem trgu, Trgu Leona Štuklja. Nastopajo Happy Ol´McWeasel, Alya in Karneval band.

Koper

Silvestrovanje v Kopru bo potekalo na Pristaniški ulici, kjer bo čez cel dan Novoletna tržnica, ob 21.00 pa bodo v Taverni prihod novega leta pospremile glasbene skupine Stino, Ne Me Jugat in Rudi Bučar.

Novo mesto

Silvestrski večer bo ob 22.00 na velikem odru na Glavnem trgu začel z ogrevanjem za pravo fešto Jože Tisu – DJ Long, ki bo vrtel »večne« komade najbolj znanih tujih in domačih glasbenikov. Ob 23.30 bo vzel mikrofon v roke Pero Lovšin.

Murska Sobota

Na tradicionalnem silvestrovanju v središču Murske Sobote bodo od 22. 00 novo leto pričakali ob ritmih glasbenih skupin Blue Planet in Plamen.

Celje

Silvestrovanje v Celju vsako leto obišče večtisočglava množica, ki se zbere na Krekovem trgu. Letos bodo od 22.00 zbrane zabavali Rok'n'band.

Kranj

Silvestrovanje bo potekalo na Slovenskem trgu. Od 22.00 bodo za dobro vzdušje skrbeli Ansambel Saše Avsenika in Helena Blagne.

Slovenj Gradec

Silvestrovanja bo potekalo od 22. 00 na Trgu svobode z glasbenima skupinama Manouche in Six Pack Čukur & The Hangover Project.  Po polnoči organizatorji obljubljajo veličastno lasersko predstavo.

Nova Gorica

Silvestrovanje bo potekalo v ogrevanem šotoru na Kidričevi ulici in na prostem na Bevkovem trgu. Zbrane bodo v šotoru zabavali Modrijani z DJ Ney-em, na Bevkovem trgu pa DJ Time.

Ptuj

Silvestrovanje bo potekalo na najatraktivnejši lokaciji v starem mestnem jedru - na Ptujski mestni tržnici. Nastopili bodo Ansambel Golte in Rebeka Dremelj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri