Boš tekla na 14. dm teku? Preveri, komu boš s tem pomagala!

Boš tekla na 14. dm teku? Preveri, komu boš s tem pomagala!

Boš tekla na 14. dm teku? Preveri, komu boš s tem pomagala! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
19. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

To soboto, 25. maja, bo v Tivoliju potekal 14.dm tek. Letos bo imel tudi dobrodelno noto Združimo korake.

Park Tivoli bo na zadnjo soboto v mesecu maju obarvan koralno rdeče. Vsaka tekačica bo namreč oblekla svojo tekaško majico in se podala na 5 ali 10 kilometrsko traso po Tivoliju.

Letošnji izbor barve tekaških majic je sledil letošnjim modnim trendom, ki narekujejo obvezno izbiro koralno rdeče barve vsaj v enem modnem detajlu. Tako bodo tekačice ne samo skrbele za svoje zdravje, zabavo in druženje, temveč bodo tudi v koraku z modnimi smernicami poletja.  

Vsak tekaški korak šteje

Na 14. dm teku bo poleg zabavnih vsebin, glasbe in druženja poskrbljeno tudi za dobrodelnost. S startom iniciative Združimo korake želi dm vzpostaviti v sodelovanju s partnerji in podporniki vseslovensko gibanje, ki ozavešča otroke o pomembnosti uravnoteženega prehranjevanja ter nagovarja osnovnošolce k upoštevanju zdravih življenjskih navad.

Z različnimi športnimi aktivnostmi in aktivacijami, ki jih bo dm organiziral po celi Sloveniji, lahko do meseca decembra prispevate k zbiranju sredstev, ki bodo namenjena darovanju prehranskih izdelkov iz ekološke pridelave in zagotavljanju pripomočkov za zabavne učne ure gospodinjstva 5. in 6. razredom izbranih osnovnih šol po Sloveniji. Svoje korake pa boste lahko med prvimi v Sloveniji darovali prav na 14. dm teku.

Sodelovanja z družbeno odgovornimi podjetji pri pripravah

Pri družbeni odgovornosti pa gre dm še en korak dlje. Pri pripravah na 14. dm tek so pri pripravi darilnih vrečk za tekačice pomagali zaposleni podjetja Jazon d.o.o,, ki skrbi za ustvarjanje trajnih delovnih mest za invalidne osebe in s tem prispeva k večji blaginji posameznikov in družbe kot celote. Darilne vrečke, ki so letos kar zajetne, so jim pomagali polniti zaposleni pri podjetju in pri tem odnesli levji delež zelo zahtevne naloge.

Več o dm teku si lahko preberete tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri