Boš podarila čokolado? Tu je 6 duhovitih idej, kaj napišeš v priloženo voščilnico

Staviš na preverjeno in si se odločila, da boš za darilo partnerju, prijateljici ali sodelavki podarila čokolado? Izvrstna ideja. Vendarle človeštvo že 4.000 let goji neusahljivo ljubezen do te slaščice, zato je vedno zanesljiv izbor za darilo. In čeprav čokolada že sama po sebi takoj privabi nasmeh na obraz, lahko vseeno dodaš še kakšno osebno noto - s sporočilom. Ki je seveda čokoladno obarvan. Imamo 6 duhovitih idej. 

Boš podarila čokolado? Tu je 6 duhovitih idej, kaj napišeš v priloženo voščilnico (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

»Življenje zna biti težko, ampak čokolada pomaga.«

Vzponi in padci so del našega vsakdana. Življenje se včasih pač – zgodi. Ko želiš nekomu malce polepšati sicer kisel dan, izberi čokolado in dodaj tale zapis. Vsaj rahel nasmešek zagotovljen že na začetku, boljša volja pa takoj ob prvem ugrizu.

»Denar menda ne osrečuje. Za čokolado pa to ne drži.«

Čokolada ima svojo moč. Je mali kulinarični prestiž, ki ga z veseljem delimo. Zato vedno osrečuje – ko čokolado prejemamo ali ko jo podarjamo. In prav ta čokoladni sentiment naj sporoča tudi tvoj pripis k slastnemu darilu.

»Čokolada je bila ustvarjena zato, da imamo lahko ob ponedeljkih vsaj en razlog za veselje.«

Se po sicer čudovitem vikendu obeta kisel začetek tedna? Ponedeljki znajo biti sitni za marsikoga, ti pa to lahko zelo enostavno popestriš vzdušje v pisarni z veliko čokolado s celimi lešniki in tem pripisom, ki bo nasmejal vsakogar, ki si bo prišel odlomit svoj košček čokoladne dobrote.

»Čokolada je v bistvu ljubezen, ki jo lahko poješ.«

Romantika je vedno boljša, kadar je začinjena s humorjem. Čokoladno darilo tako lahko izpopolniš s šaljivim sporočilom, ki pa v sebi skriva prav to, kar želiš podariti – ljubezen. Tudi v besedi, da mu bo popolnoma jasno!

»Si najljubši del mojega življenja – takoj za čokolado.«

Največji ljubitelji čokolade so po srcu igrivi. Zato se igraj tudi z besedami. Malce draženja, da bo darilo ostalo v še bolj trajnem spominu. Za prijateljico, za prijatelja, za sorodnika ali partnerja. Le poskrbi, da bo to nekdo, ki ne vzame vseh stvari preveč dobesedno.

»Uravnotežena dieta je čokolada v obeh rokah.«

Le koga ne bi nasmejalo takšno sporočilo? Še najbolj zaprisežena nutricionistka, ki šteje vsako zaužito kalorijo, lahko v tem sporočilu najde kanček ironije – in komentarja na današnji svet, ko vse prevečkrat pozabimo uživati v malih stvareh.

Zakaj ravno Milka?

Milka prav v teh dneh s ponosom predstavlja izboljšano recepturo, nov videz svojih nežnih kock in osvežen dizajn embalaže.

Milka

♥ ŠE VEČ UŽITKA Z IZBOLJŠANO RECEPTURO: Z višjim deležem kakava in kakavovega masla prinaša nova receptura te slavne čokolade še bolj kremasto teksturo in bolj čokoladen okus.

♥ ŠE BOLJŠA IZKUŠNJA OKUŠANJA Z NOVIM VIDEZOM KOCK: Prepoznavne kocke čokolade Milka so zdaj bolj zaobljene, kar dokazano izboljšuje izkušnjo uživanja čokolade in prispeva k še bolj intenzivnemu občutku njenega topljenja v ustih.

♥ OSVEŽENA EMBALAŽA: Lila, znamenita vijolična krava, ki je simbol blagovne znamke, se poleg embalaže prvič pojavlja tudi na enem od kockic čokoladne tablice, v še modernejši različici.

Kljub tem novostim pa pri Milki nekaj pomembnega ostaja isto: zavezanost uporabi skrbno izbranih in kakovostnih sestavin ter načelom trajnostnega poslovanja. Skrb za skupnost in okolje sta ena od prioritet blagovne znamke Milka, ki za proizvodnjo svojih čokolad uporablja kakav iz programa trajnostne pridelave kakava Cocoa Life, ki ga izvaja Mondelēz International, ter Alpsko mleko, pridobljeno z majhnih družinskih kmetij v osrčju Alp.

Milka