Bodi vedoželjna, obišči PR teater!

Če tvoj planerček 19. novembra še ni polno zaseden, si vzemi čas in pridi v Veliko dvorano Fakultete za družbene vede, kjer se bo odvijala letos že 4. Študentska konferenca o odnosih z javnostmi.

12. 11. 2013

Program letošnje konference že nekaj mesecev pridno snuje velika skupina študentk in študentov, ki obožujejo zgodbe, zato je temu namenjena tudi tema letošnje konference – "Zgodbe za dobro jutro", ob katerih ti bodo postregli s toplo kavo in svežim rogljičkom. S pomočjo zgodb bodo poskušali predstaviti različne veščine, in sicer pisanje, širokoglednost, retoriko, ustvarjalnost, raziskovanje, mreženje in mehke veščine.

Si v zadnjem času že slišala za Slovensko vodko? Ja? Ne? Če je še nisi poskusila, ti jo definitivno priporočajo, zgodbo o njenem nastanku in o tem, kdo za vraga sta Bill Murray in Misha Barišnikov pa bo predstavila Nina Gaspari.

Te še vedno niso prepričali?

Poznaš odmevni Žur z razlogom? No, na konferenci bo govora o komunikacijski strategiji dogodka, predvsem o nedavno izpeljani kampanji Glasuj z razlogom, kjer bo pod taktirko moderatorja potekal pogovor med Markom Orlom (Hiša SRCe), Glorio Vilar (sonce.net) ter Tanjo Kos in Ireno Čotar iz Si.mobila.

Poleg odlične priložnosti za spoznavanje novih ljudi, pridobivanja novih idej in navdiha obljubljajo še zanimive nagrade, zato se splača priti kaj mimo!

Te že zanima kaj več? Klik na spletno stran in Facebook – prijave so že odprte!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri