Bo z vlogo v filmu Povratnik Leonardo končno osvojil oskarja?

Oglej si prvi filmski napovednik za film Povratnik (The Revenant), v katerem se odlični Leonardo DiCaprio bori za preživetje sredi nedotaknjene ameriške divjine.

Bo z vlogo v filmu Povratnik Leonardo končno osvojil oskarja? (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2015

Film Povratnik (The Revenant), posnet po resničnih dogodkih, je presunljivo kinematografsko doživetje, ki pripoveduje epsko zgodbo o preživetju ter moči človeške odločnosti.

Legendarnega raziskovalca Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) na ekspediciji po ameriški nedotaknjeni divjini brutalno napade medved, nato pa ga njegovi pajdaši lovci prepustijo gotovi smrti.

V želji po preživetju se Glass sooči z nepredstavljivo žalostjo, obenem pa tudi občutkom prevare s strani njegovega prijatelja, Johna Fitzgeralda (Tom Hardy).

Le volja do življenja in ljubezen do svoje družine pomagata Glassu, da se v boju za maščevanje prebija skozi neusmiljeno zimo.

Film, ki temelji na resnični zgodbi, je režiral in so-ustvaril oskarjev nagrajenec Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel) in si ga bo v slovenskih kinih moč ogledati v pričetku prihodnjega leta.

Oglej si napovednik:

Psss ... govori se, da je to vloga, ki bo Leonardu DiCapriu končno prinesla oskarja, saj ga kljub temu, da je bil že štirikrat nominiran za ta prestižni zlati kipec, do zdaj še ni osvojil. Upamo, da mu bo tokrat uspelo!