Blagovni znamki BOOPACKS in EQUA sta združili moči v HUUUUDEM novem sodelovanju

Če obožuješ minimalen dizajn, trajnostni razvoj in obenem še rada podpreš slovenske proizvajalce, je tole kot nalašč zate. 😍 #CosmoObožuje 

Blagovni znamki BOOPACKS in EQUA sta združili moči v HUUUUDEM novem sodelovanju (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Če se že dlje časa spogleduješ z nakupom novega BOOPACKS nahrbtnika ali stekleničke EQUA, te bo tale novička zagotovo razveselila. 

Blagovni znamki sta namreč združili moči v novem sodelovanju in predstavili EQUA stekleničko, ki je po dizajnu (in seveda konceptu) popolnoma prilagojena novemu BOO nahrbtniku.

V novem sodelovanju, ki je navdih črpal iz minimalističnega dizajna BOO nahrbtnikov, želita blagovni znamki odkriti nove meje zdravega življenjskega sloga.

Poglej, o čem govorimo:

BOOPACKS blagovno znamko sta ustanovili sestri Dominika in Katarina Bučar, njun prepoznavni slog pa sta zagotovo čiste linije, minimalen, moden dizajn ter edinstvenost.

Njuna zgodba se je začela s preprostim ročno narejenim nahrbtnikom, ki sta ga poimenovali BOO, strast pa se je preko let razvila v blagovno znamko, ki je danes poznana že vsaki slovenski modni navdušenki.

EQUA zgodba pa se je začela, ko se je Anže (direktor podjetja), sprehajal po plaži in razočarano opazil plastenke v oceanu. Začel je razmišljati, kako bi lahko razbremenil Zemljo odpadnih plastenk in se odločil, da bo ustvaril blagovno znamko EQUA, ki je sestavljena iz dveh besed ECO in AQUA.

Equa že od leta 2010 oblikuje in izdeluje zdravju prijazne flaške in stekleničke za vodo večkratno uporabo. Flaške so čudovitega izgleda in priročne za nošenje s seboj. 

Zakaj je torej to sodelovanje tako zelo posebno?

Ker ... če dobro pomisliš, kam navadno spraviš svojo stekleničko z vodo? Prav zato, sta blagovni znamki razvili produkta, ki se ujemata - stekleničko in nahrbtnik. 

Dodaj svoje začetnice

Tudi ti obožuješ personalizirane stvari? Potem se boš v tole preprosto za-lju-bi-la! 

Svoj BOO nahrbtnik lahko namreč okrasiš s svojimi začetnicami, in s tem ustvariš sama svoj logotip. Kako kuuuuul se to sliši?

Slovenski izdelek

Če tudi ti z veseljem podpreš slovenske ustvarjalce, je tole zagotovo modno sodelovanje zate. Kreatorji obeh blagovnih znamk namreč prihajajo iz Ljubljane, kar pomeni da je sodelovanje okolju bolj prijazno.

Posebna in omejena izdaja BOO x EQUA na trgovinske police prihaja danes (17. oktobra), zato pohiti in si svoj 'paketek' zagotovi pravočasno. 

Več si lahko prebereš TUKAJ.