Bizarnosti, golota in razvrat šova Kmetija: nov začetek

Ker te dni na malih ekranih različnih televizijskih hiš za pozornost gledalcev tekmujejo kar štirje televizijski šovi (Gostilna išče šefa, Slovenija ima talent, Top 4 s Tjašo Kokalj in Kmetija: nov začetek), se ne gre čuditi, če 'stvari' občasno nekako uhajajo 'nadzoru'.

6. 10. 2014

In čeprav smo vajeni parčkanj, pa tudi kakšnega vročega prizora, žolčnega prepira in pravih malih zakulisnih zarotniških igric, se zdi, da se Kmetija: nov začetek kot prva čisto zares spogleduje s šovi tujih televizijskih hiš, v katerih bizarnosti, golote in seksualno implicitnih vsebin naravnost mrgoli. A če smo do nedavnega vendarle še bili podalpsko sramežljivi in smo se muzali že ob občasnih pikantnostih v šovih, je šov Kmetija: nov začetek s sebe dokončno odvrgel prav vse krpice (mišljeno še kako dobesedno).

Lahko si misliš, kako smo osuplo zijale, ko smo na našem sestrskem portalu Govori.se, kamor občasno odsrfamo, ko sledimo kakšnemu še posebno vročemu traču, odkrivale zadnje peripetije s Kmetije - nov začetek. Ker dogajanje s kmetije tam sproti spremljajo, jim namreč niso ušle niti naslednje vroče podrobnosti:

... in tako dalje in tako dalje ;)