Bizarna izpoved: "Najboljša prijateljica me je nagnala s poroke, ker naj bi bila preveč lepa."

Nevesta ni prenesla misli na lepo prijateljico, ki bi ji na lastni poroki ukradla vso pozornost! 😬

Bizarna izpoved: "Najboljša prijateljica me je nagnala s poroke, ker naj bi bila preveč lepa." (foto: Profimedia) Profimedia
29. 12. 2021

Kaj bi storila, če bi bila povabljena na poroko svoje zelo dobre prijateljice, ki bi te nato le nekaj dni pred samim dogodkom odstranila s seznama povabljenih?

Prav to se je zgodilo Nemki Aleni, ki je nevesti na žulj stopila s svojim privlačnim videzom, ki pa ji ga je izbrala nevesta sama. Več si preberi v nadaljevanju!

"Moja tesna prijateljica me je povabila na poroko in mi tudi pomagala pri izbiri obleke. Ko sem ji poslala sliko, kako izgledam v z njene strani zame izbrani obleki, sem dobila sporočilo, da me na poroki več ne želi, saj v stajlingu delujem preveč huda.

Ne morem razumeti, kaj točno je njen problem, saj je ona izbrala mojo obleko, zdaj pa je jezna, ker sem v njej preveč lepa? To nima smisla. Poroka bi morala biti dan, ko gledaš in ceniš vrednote ljudi, ne pa dan, ko se gleda zgolj na videz."

Poglej, kako je v stajlingu, ki ga je zanjo izbrala "prijateljica", izgledala Alena (in se na lastne oči prepričaj, ali je imela nevesta res podlago zato, da se počuti ogroženo):

@alenayildiz

forever grateful for everything I love you more than life❤️

♬ som original - _.Some_girl._

Pa reeees je zelo lepa! 😍

Prijateljičino dejanje je seveda zelo grdo, a Alena je čez noč postala spletna senzacija, v komentarjih pa jo je mnogo ljudi pohvalilo, da je krasna. No, njena prijateljica verjetno danes obžaluje, da je do nje bila tako nesramna.

Kaj pa ti praviš? Razumeš Alenino prijateljico ali se ti takšen odnos zdi popolnoma otročji?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Pa iiiii! Meghan in Harry z božično voščilnico PRVIČ pokazala malo Lilibet

Priporočamo tudi: "Sumil sem, da je zaljubljena v drugega, nato pa sem prebral njen dnevnik ..."