Bine Volčič: Z njim lahko kuhaš tudi doma

Iz Gostilne pri šefu bo jeseni spet dišalo, saj se na TV-ekrane in v medvoško gostilno z drugo sezono vrača priljubljen resničnostni šov Gostilna išče šefa.

11. 8. 2013

A tokrat si bodo gledalci svoj apetit lahko potešili tudi doma, saj šef Bine Volčič za vse kuharske navdušence pripravlja knjigo receptov.

''Knjiga Kuhinja išče šefa z recepti jedi iz prve sezone šova je moja prva kuharska knjiga, napisana za vse zagrete kuharje in kuharice, ki so budno spremljali pripravo kulinaričnih specialitet. Knjiga jim bo razkrila natančne recepte pa tudi informacije o posebnih kuharskih tehnikah in 'eksotičnih' sestavinah, ki sem jih vključil v recepte.

Vsak si bo lahko te jedi skuhal doma, le s kakšnim pripomočkom si bo treba pomagati in navdihu za ustvarjanje v svoji kuhinji pustiti prosto pot. Nove ideje pa prihajajo tudi z drugo sezono šova, šli bomo še kulinarično stopničko ali dve višje, z novimi tehnikami in natančnejšimi postopki priprave bom tekmovalcem lahko dal še več svojega znanja,'' je povedal Bine.