Bear Grylls se vrača na Discovery Channel z Ultimate Survivors

Iz podjetja Discovery Networks International so sporočili, da se na program s serijo Bear Grylls: Ultimate Survivors vrača strokovnjak v veščinah preživetja in svetovni fenomen Bear Grylls.

6. 2. 2013

Serija bo na ogled na 217 tržiščih v Evropi, na  Bližnjem vzhodu, v Afriki, v Aziji in na Pacifiku ter v Latinski Ameriki.

Posnetih bo 6 epizod, dolgih 60 minut.

Odgovorna pri nastanku serije sta Julian Bellamy, kreativni direktor in vodja produkcije ter razvoja, in Sarah Davies, podpredsednica oddelka razvoja programa, DNI.

"Sem absolutno super navdušen, da bom zopet sodeloval z Discoveryjem, kjer se je začela pustolovščina Neverjetno preživetje," je povedal Bear Grylls in nadaljeval:

"Nova serija Bear Grylls: Ultimate Survivors in vsi prihodnji podvigi bodo zelo intenzivni, vendar prav zato tako zanimivi in zabavni. S serijo Neverjetno preživetje sem se podal na najbolj zahtevna področja planeta, kjer vladajo najbolj neizprosne klimatske razmere. Nova serija pa predstavlja razburljivo nadaljevanje, kjer želimo prikazati neverjetne, a resnične zgodbe o preživetjih ter predstaviti spretnosti, ki nam lahko pomagajo v nevarnih situacijah."

V seriji Bear Grylls: Ultimate Survivors naredi Bear Grylls še korak dlje in razkrije neverjetne zgodbe običajnih ljudi, ki so se znašli v obupno nevarnih situacijah. Na podlagi arhivskih posnetkov in pogovorov s preživelimi, se bo Bear izpostavil enakim  nevarnostim in scenarijem, podoživel njihove avanture in nam pokazal, kako preživeti v najbolj opustošenih krajih na svetu. Bear bo tehnike preživetja pokazal na različnih negostoljubnih področjih. Od Amazonskega pragozda, do ledeniških razpok v evropskih Alpah, do nepopustljive severno afriške puščave.

Za več informacij obišči www.discoverycommunications.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri