Avgusta letos v Ljubljani spet super festival - Urbano Dejanje 2017

Bliža se poletje in čas za odklop. Med 7. in 13. avgustom bo v Ljubljani ponovno zaživel festival Urbano Dejanje, ki že dve leti uspešno povezuje raznolikost urbanih subkultur.

Avgusta letos v Ljubljani spet super festival - Urbano Dejanje 2017 (foto: arhiv organizatorja) arhiv organizatorja
8. 6. 2017

Letos se festival, ki povezuje mlade in kreativne ume, seli na Kongresni trg, kjer bodo obiskovalci imeli možnost ogleda urbanih glasbenih spektaklov, ki jih bo popestril nabor dnevnih aktivnosti, povezanih z dnevnim programom.

Organizator festivala Urbano Dejanje, kreativni studio Lightbox, se je za izvedbo festival odločil z namenom, da bi se širša javnost spoznala z delom nadarjenih posameznikov in skupin.

Festival se bo tako vsak dan pričel že popoldne, ko bodo obiskovalci lahko izbirali med kulturnimi in športnimi aktivnostmi.

Organiziran bo sejem mladih ustvarjalcev, bolšjak, delavnice grafitarstva in gverilsko kvačkanje.

Za pridih urbanosti pa so bile dodane tudi delavnice DJ-janja, delavnice skejtanja in breakdancea, ter predstavitve oldtimerjev, tetovatorjev in brivcev.

Večerni del festivala bo obarvan z nastopi glasbenikov, po polnoči pa se bo dogajanje preselilo v notranje prostora kluba K4.

Na festivalski oder bodo letos stopili Bad Copy, Zmelkoow, Čedahuči in Severa Gjurin, Zlatko, Uroš Perić, Koala Voice, Eni od sedmih milijard, Ecliptic, Kukushai, Space Orchestra, Nitz, Sunny Sun, K’pow, Šuljo, Blaž, Čunfa in mnogi drugi izjemi glasbeniki in DJ-ji. Program te že čaka TUKAJ.

Lokalno urbano kulturo bodo obiskovalci festivala Urbano dejanje lahko v ponedeljek, petek in soboto spoznavali za simbolična 2 EUR, vstopnina za obisk večernih koncertov v torek, sredo, četrtek in nedeljo pa bo znašala 5 EUR.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri