Atomski z desne v kinu že od 24. aprila

»Na tem svetu ni prav nič brezplačno – razen sira v mišnici,« pravi eden od prodajnih menedžerjev ob pogledu na družine z vseh koncev Jugoslavije, ki so prišle počitnikovat v letovišče na Jadranu.

21. 4. 2014

Letovanje je brezplačno, a le pod pogojem, da se letoviščarji udeležijo predavanja o prodaji po načelu »time share«, torej zakupa določenega časa na leto za uporabo apartmaja za nadaljnjih 99 let. Tako se prične tragikomična borba med prodajalci in kupci apartmajev, v kateri nihče ne izbira sredstev in v kateri se kmalu zabriše meja med »rabljem« in »žrtvijo«.

Izmed osemnajstih izjemnih igralcev s celotnega območja nekdanje skupne domovine v svoji vlogi blestijo tudi Tanja Ribič, Branko Đurić Đuro in Brane Šturbej.

Novi film Srđana Dragojevića, ki se tematsko naslanja na njegova predhodna filma Lepe vasi lepo gorijo in Rane, bo nasmejal – če je komu po dveh desetletjih sploh še ostala kakšna želja do smeha – ali razžalostil – če je komu še ostalo kaj volje, da se zamisli nad lastnim življenjem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri