Anže Kopitar je v Sočiju v sobi z Žigo Pavlinom

Nekaj dni za drugimi tekmovalci, natančneje v ponedeljek, je iz Amerike v olimpijski Soči pripotoval tudi naš najboljši hokejist Anže Kopitar.

Anže Kopitar prispel v Soči! (foto: profimedia) profimedia
13. 2. 2014

Na to, da so infrastrukture v Rusiji bojda narejene nekako 'na pol', se naš olimpijec ne ozira.

V enem izmed zadnjih intervjujev je povedal, da o tem sploh ne razmišlja. Glede na to, da so prvič na olimpijskih igrah in da imajo prvič možnost okusiti to vzdušje in čeprav stvari niso dovršene, pa nič ne sme pokvariti njihovega užitka.

V sobi z Žigo Pavlinom

Sicer pa si bo v Sočiju Anže sobo delil s soigralcem Žigo Pavlinom, partnerjem prikupne nekdanje pevke skupine Atomik Harmonik Špelce Kleinlercher. Še sveže poročeni Kopitar bo morda tako lahko dal kakšen koristen nasvet bodočemu mladoporočencu Žigu, ki s Špelco načrtuje poroko v Sloveniji to poletje.

Všeč so mu hokejski dresi!

Anže pa ni navdušen le nad odličnim olimpijskim vzdušjem, ampak tudi nad novo vizualno podobo hokejske reprezentance. Povedal je, da so mu novi hokejski dresi zelo všeč, da je vesel in navdušen, saj se zdaj bolj razlikujejo od Slovaške in Češke.

Z Anžetom se seveda strinjamo in tako zavračamo takšne in drugačne lestvice najboljše in najslabše oblečenih olimpijcev. Najbolj glasni so seveda Američani, ki pa niso našli lepe besede niti za oblačila lastnih olimpijcev (Ralph Laurenov olimpijski pulover se sicer zares zdi prehudo, hm, s kdo smo mi, da bi sodili?)

Dogajanje v Sočiju te dni sproti spremljajo tudi na našem sestrskem portalu Aktivni.si.