Ameriški slačifantje The Chippendales se vračajo v Ljubljano!

Ameriški slačifantje The Chippendales 26. marca 2017 zopet prihajajo v ljubljansko Halo Tivoli. Po lanski evforiji je torej zopet pričakovati spektakel, za katerim bodo še dolgo vzihovale predstavnice nežnejšega spola.

Ameriški slačifantje The Chippendales se vračajo v Ljubljano! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
8. 3. 2017

Poleg tega, da izklesani fantje obvladajo metode hitrega slačenja, so tudi odlični plesalci, hkrati pa poskrbijo, da prav nobena dama v dvorani ne ostane razočarana.

Omejeno število vstopnic za ultimativni ženski večer in vroče razvajanje obiskovalk si zagotovite na vseh Eventimovih prodajnih mestih in spletni strani www.eventim.si

KDO SO PLESALCI, ZA KATERIMI VZDIHUJE VES SVET? 

Zgodba Chippendalsov se je pričela leta 1979 v Los Angelesu, ko so obnoreli žensko občinstvo kot prva moška striptiz zasedba.

Njihov uspeh je bil bliskovit, saj so v hipu postali pop fenomen, odprli klub v New Yorku in pričeli snovati skupine, ki so plesno vročico ponesle po vsem svetu.

Vseskozi so njihovi do potankosti izpiljeni nastopi namenjeni razvajanju žensk, ki jim z mešanico plesa, petja in striptiza kradejo dih in pospešujejo utrip.

Danes so Chippendalsi tudi stalni rezidenti v Las Vegasu, kjer gostijo zvezdnike svetovnega kova, trenutno jim na tamkajšnjem odru družbo dela tudi supermodel Tyson Beckford. 

Chippendalsi, ki so s profesionalno scensko produkcijo in kakovostnimi koreografijami pripomogli k sprejemanju striptiza kot oblike zabave in nenazadnje tudi športa, so brez dvoma fenomen.

To dokazujejo podatki, da so tekom zadnjih 35 let nastopili za več kot 100 milijonov žensk v preko 100 državah.

Prepotovali so skoraj 11 milijonov kilometrov in na tej dolgi in zahtevni poti porabili 56.000 metuljčkov ter s svojih dovršenih teles strgali več kot 1,2 milijona majic. 

Število žensk, ki so zaradi njih dobila mehka kolena, sicer ni izračunano, vsekakor pa številka še zdaleč ni majhna.

In k večanju te številke bomo z veseljem pripomogli tudi v Sloveniji! ;)