Ali veš kaj je KLJUČNIH 19 v tvojem življenju?

Eni pravijo, da je 19 samo številka. To je res, a to je številka z mnogimi pomeni, ki ti v določenih življenjskih situacijah predstavlja ključ do rešitve.

6. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vzemimo na primer starost. Pri 19 se ti odpira svet, ne veš, kaj pričakovati, a si že dovolj samozavestna, da preizkušaš, kam vodijo poti in kakšnega okusa so doživetja tega sveta. Pri devetnajstih si strogo gledano še najstnica, dejansko pa so tvoja obzorja bistveno širša. Recimo, kopalnico in njene čare znaš izkoristiti sebi v prid in v svoje zadovoljstvo. Če že moraš izbrati glavo tuša, natančno veš, katera ti bo prinesla veselje.

Pri fantih je drugače. Ti so pri 19. še daleč za teboj, četudi se nekateri med njimi trudijo skrivati za videzom svetovljanstva in lepo striženo brado na mlečnih licih. So pa zabavni in neutrudni, kar oceniš šele tedaj, ko ti šteješ bistveno več. Če pa naletiš na koga z devetnajstimi, se ne trudi izgubljati časa s pogovorom. Zapelji ga direktno v kuhinjo, kjer se lahko njegovih 19 razkaže v vsej svoji lepoti. Morda še ni ravno spreten, a že ve, kam kaj sodi in se pusti voditi svojim željam in okusu.

Tako je, številka 19 je ključna. Tako v kopalnici, kot tudi v kuhinji.

Matica številka 19 je namreč standard pri vseh armaturah. Vsak, ki vlada s ključem te velikosti, vlada tudi vsem armaturam po naših krajih. Če si boš zaželela pomladne menjave armature za ugoden funkcionalen in dizajnersko izpiljen kos, lahko Armal s svojim sijem, sodobno obliko in kakovostjo poživi tvojo kopalnico ali kuhinjo, a pri tem boš še vedno rabila zavidanja vreden ključ številka 19.

Sijajno novo armaturo pa dobiš na tej povezavi.